Ingyom-bingyom | 20x20 scrapbookpapír készlet

PA0053

Grafikus mintázatú scrapbookpapír készlet, anyák napi scrapbookalbum készítéséhez. 9 db 20x20 cm méretű 200 gr-os, egy oldalán mintás papír

2 340 Ft‎

Az Ingyom-bingyom scrapbookpapír készlet egy anyák napi témájú papírkészlet

Mihez ajánlom az Ingyom-bingyom scrapbookpapír készletet?

  • - Színei, motívumai és örökérvényű szöveges díszítőelemei miatt ezt a papírkészletet anyák napi témájú scrapbookalkotáshozminialbumhoz vagy Anyák napjára szánt ajándékok készítéséhez bizalommal ajánlom, de képeslapok készítéséhez is kiváló választás.

Mit tartalmaz az Ingyom-bingyom scrapbookpapír készlet?

  • - A készlet 9 db 20x22 cm méretű egyik oldalán mintás (a másik oldalán fehér) scrapbookpapírt tartalmaz.
  • - 9-féle minta (minden mintából 1 db)
  • - A papírok 200g/m2 súlyúak. Normál tartású scrapbookpapírnak számítanak, így minialbum önálló oldalaként is jól használhatók.

Mi illik hozzá?

  • - A kollekció jellemző színei: púderrózsaszín, lazac, okkersárga, sötét türkiz, vízkék, sötét fenyőzöld. Válassz ilyen színárnyalatú egyszínű alapkartonokat, kiegészítőket, bélyegzőtintát! Erre találsz javaslatokat az Ehhez ajánlom fülre kattintva.
  • - Jellemző motívumai:  levelek, virágok, hímzőkészlet, váza, . Keress ilyen motívumokat bélyegzőkön, matricákon, chipboard vagy filcdíszeken, fémdíszeken, washi tape dekortapaszokon!

Készíts te is egy varázslatosan szép scrapbookoldalt vagy minialbumot az Ingyom-bingyom scrapbookpapír készletben található összes papír felhasználásával!

Milyen témához illik az Ingyom-bingyom scrapbookpapír készlet?

Tudtad, hogy a nálunk itt, a Scrapbook Webáruházban téma szerint is válogathatsz a termékek között? Ez azt jelenti, hogy amikor felkerül a kínálatunkba egy termék, akkor a többéves scrapbook tudásomat bevetve besorolom az adott terméket a jelenleg kb. 50 különböző témához,  hogy ezzel is megkönnyítsem a választásodat, ha adott témához keresel hozzávalókat.

VÁLASSZ SCRAPBOOK TERMÉKET TÉMA SZERINT 

Ezt a készletet az alábbi témáknál is megtalálod:

Anya, Barátság, Család, Lány | Kislány

A csomag tartalma 9 db 20x20 cm egyoldalas scrapbookpapír
Méret 20x20 cm
Súly 200 g
Szín élénk
Típus enyhén fényes felület
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Ingyom-bingyom | 20x20 scrapbookpapír készlet

Ingyom-bingyom | 20x20 scrapbookpapír készlet

Grafikus mintázatú scrapbookpapír készlet, anyák napi scrapbookalbum készítéséhez. 9 db 20x20 cm méretű 200 gr-os, egy oldalán mintás papír