Nyitható gyűrűs fémszerkezet 18 cm Personal (M) , csavarokkal

SBW381670001

18 cm szabvány Personal (M) méretű, nyitható gyűrűs fémszerkezet
2 pár szegeccsel és 2 pár tartalék szegeccsel

Gyűrűátmérő: 2 cm

785 Ft‎

Melyek a nyitható gyűrűs fémszerkezet előnyei?

A Nyitható gyűrűs fémszerkezet segítségével saját kezűleg készíthetsz magadnak szabvány Personal (M) méretű határidőnaplót, kreatív kalendáriumot, kontrollmappát vagy scrapbook albumot.

  • A csomag 1 db 18 cm szabvány Personal (M) méretű, nyitható gyűrűs fémszerkezetet tartalmaz, a gyűrű átmérője 2 cm
  • amely mellé 2 pár szegecset és 2 pár tartalék szegecset csomagolunk (a biztos siker és a biztonság kedvéért).

A szerkezet szabvány méretű, ami azt jelenti, hogy a gyűrűk távolsága és a gyűrűk vastagsága pontosan illeszkedik a nemzetközi és a hazai piacon vásárolható szabvány méretű betétlapok és naptárbetétekhez. Így neked csupán a borítót kell elkészítened, s azonnal megtöltheted profi betétlapokkal. Válassz kínálatunkból hozzá Filofax (Personal) vagy Saturnus (M) termékeket!

Hogyan használd a nyitható gyűrűs fémszerkezetet?

  • Az előzetesen elkészített, bekötött borítón a fémszerkezet segítségével, azt mintegy sablont használva, jelöld be a gerincen a lyukak helyét, majd lyukaszd ki azokat.
  • A borító külső oldalára, az egyik lyukhoz helyezd el az egyik gombszegecset, a borítón belül a fémszerkezetet, majd a lyukas közepű, lábas szegecset fűzd át a lyukon.
  • Szegecselő szerszámot vagy két kalapácsot használva, (nagyon) erőteljes ütésekkel üsd össze a két szegecset. Ügyelj arra, hogy a gyűrűket ne sértsd meg. Használj vágóalátétet vagy rugalmas alátétet a felület alatt.
  • Majd végezd el ugyanezt a másik lyuknál is.

Figyelem, akkor van jó helyen a szegecs, ha a gombszegecs közepe kissé kidomborodik a külső oldalon. S, látható, hogy sikeresen átment a lábas szegecs vége.

Tudtad? Ezt a terméket készletben is árusítjuk, ami minden hozzávalót tartalmaz egy komplett, nyitható gyűrűs scrapbookalbum vagy határidőnapló, kontrollmappa elkészítéséhez: Nyitható gyűrűs mappa és albumkészítő készlet Personal (M) méret

A csomag tartalma 1 db fémszerkezet, 4 pár szegecs
Méret 18x2 cm, gyűrűátmérő 2 cm
Naptárméret Personal, M
Gyűrűtávolság 19-19-51-19-19 mm