My little Baby | 12" scrapbook papírkészlet

AA-MLB-07

Kiváló minőségű Alchemy of Art kétoldalas scrapbookpapír-készlet. 6-féle kétoldalas papírból áll, plusz a borító hátoldalán található kártyák. Minden papír mérete 30,5 x 30,5 cm (12x12"), vastagsága 250 g/m2.

3 990 Ft‎

A My little Baby scrapbook papírkészlet 6 db kétoldalas papírt, plusz a borító hétoldalán található 6-féle kártyát tartalmaz. A kétoldalas scrapbookpapírok a rózsaszín, lila, kék, bézs és szürke finom árnyalataiban pompáznak. Az egész kollekció tele van bájos és szeretettel teli hangulatú babaképekkel.

Mihez ajánlom a My little Baby scrapbook papírkészletet?

  • - Színei, grafikus képi világa és díszítőelemei miatt ezt a papírkészletet Kiválóan felhasználhatod babaszületéshez kapcsolódó képeslapok, albumok, ajándékcsomagolások díszítéséhez. Kiváló meghívó alap lehet babaváró partikhoz, vagy keresztelőre is. 

Mit tartalmaz a My little Baby scrapbook papírkészlet?

  • - A készlet 6 db 12” 30,5 x 30,5 cm méretű mindkét oldalán mintás scrapbookpapírt tartalmaz és a borító hátoldalán is található 6 db kártya. 
  • - A papírok 250 g/m2 súlyúak. 

Mi illik hozzá?

  • - A My little Baby kollekció a jellemző színei: rózsaszín, lila, kék, bézs és szürke finom árnyalatai. Válassz ilyen színárnyalatú egyszínű alapkartonokat, kiegészítőket, bélyegzőtintát! 
  • - A kollekció jellemző motívumai: grafikus babaképek, állatkák, játékok

Készíts te is egy varázslatosan szép scrapbookoldalt vagy minialbumot a My little Baby scrapbook papírkészletben található összes papír felhasználásával!

Milyen témához illik a My little Baby scrapbook papírkészlet?

Tudtad, hogy a nálunk itt, a Scrapbook Webáruházban téma szerint is válogathatsz a termékek között? Ez azt jelenti, hogy amikor felkerül a kínálatunkba egy termék, akkor a többéves scrapbook tudásomat bevetve besorolom az adott terméket a jelenleg kb. 50 különböző témához, hogy ezzel is megkönnyítsem a választásodat, ha adott témához keresel hozzávalókat.

VÁLASSZ SCRAPBOOK TERMÉKET TÉMA SZERINT

Ezt a készletet az alábbi témáknál is megtalálod:

Család, Baba, Babavárás, Party, Lány | Kislány, Képeslapkészítés, Ajándékkészítés

Mennyiség 6 -féle kétoldalas papír
Méret 12" (30,5x30,5 cm)
Súly 250 g
Szín rózsaszín
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

My little Baby  | 12" scrapbook papírkészlet

My little Baby | 12" scrapbook papírkészlet

Kiváló minőségű Alchemy of Art kétoldalas scrapbookpapír-készlet. 6-féle kétoldalas papírból áll, plusz a borító hátoldalán található kártyák. Minden papír mérete 30,5 x 30,5 cm (12x12"), vastagsága 250 g/m2.