Oh, Girl | 12" scrapbook papírkészlet

CC-C54-OG-00

Kiváló minőségű Craft O'Clock kétoldalas scrapbookpapír-készlet. 6-féle kétoldalas papírból áll, plusz a borító hátoldalán található mintaoldal. Minden papír mérete 30,5 x 30,5 cm, vastagsága 250 g/m2.

2 790 Ft‎

Az Oh, Girl scrapbook alkotócsomag 6 db kétoldalas papírt és egy, a borító hátlapján található plusz egy mintát tartalmaz. A kétoldalas scrapbookpapírok a rózsaszín, lila, bézs és szürke finom árnyalataiban pompáznak. Az egész kollekció tele van bájos állatkákkal, virágokkal, szívekkel.

Mihez ajánlom az Oh, Gril scrapbook papírkészletet?

  • - Színei, motívumai és  díszítőelemei miatt ezt a papírkészletet Kiválóan felhasználhatod babaszületéshez kapcsolódó képeslapok, albumok, ajándékcsomagolások díszítéséhez. Kiváló meghívó alap lehet babaváró partikhoz, vagy keresztelőre is. 

Mit tartalmaz az Oh, Girl scrapbook papírkészlet?

  • - A készlet 6 db 12” 30,5 x 30,5 cm méretű mindkét oldalán mintás scrapbookpapírt tartalmaz és a borító hátoldalán is található egy mintás oldal. 
  • - A papírok250 g/m2 súlyúak. 

Mi illik hozzá?

  • - Az Oh, Girl kollekció a jellemző színei: rózsaszín, lila, bézs és szürke finom árnyalatai. Válassz ilyen színárnyalatú egyszínű alapkartonokat, kiegészítőket, bélyegzőtintát! Erre találsz javaslatokat az Ehhez ajánlom fülre kattintva.
  • - A kollekció jellemző motívumai: bájos kölyökállatok, virágok, szívek.

Készíts te is egy varázslatosan szép scrapbookoldalt vagy minialbumot az Oh, Girl scrapbookpapír-készletben található összes papír felhasználásával!

Milyen témához illik az Oh, Girl scrapbookpapír-készlet?

Tudtad, hogy a nálunk itt, a Scrapbook Webáruházban téma szerint is válogathatsz a termékek között? Ez azt jelenti, hogy amikor felkerül a kínálatunkba egy termék, akkor a többéves scrapbook tudásomat bevetve besorolom az adott terméket a jelenleg kb. 50 különböző témához, hogy ezzel is megkönnyítsem a választásodat, ha adott témához keresel hozzávalókat.

VÁLASSZ SCRAPBOOK TERMÉKET TÉMA SZERINT

Ezt a készletet az alábbi témáknál is megtalálod:

Család, Baba, Babavárás, Party, Lány | Kislány, Képeslapkészítés, Ajándékkészítés

Mennyiség 6 -féle kétoldalas papír, mindegyikből 4 db, plusz a borító
Méret 8" (20,3x20,3 cm)
Súly 190 g
Szín rózsaszín
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Oh, Girl  | 12" scrapbook papírkészlet

Oh, Girl | 12" scrapbook papírkészlet

Kiváló minőségű Craft O'Clock kétoldalas scrapbookpapír-készlet. 6-féle kétoldalas papírból áll, plusz a borító hátoldalán található mintaoldal. Minden papír mérete 30,5 x 30,5 cm, vastagsága 250 g/m2.

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!