Sweet Baby Boy | 12" scrapbook alkotócsomag

LX-22-55

Kiváló minőségű Laserowe LOVE kétoldalas scrapbookpapír-készlet. 11 db, kétoldalas papírból áll (összesen 22 minta) plusz tartozékok a borító hátoldalán található "bónusz" címkék. Minden papír mérete 30,5 x 30,5 cm. 

3 890 Ft‎

Sweet Baby Boy scrapbook alkotócsomag 11 db kétoldalas papírt és egy borítót (hátlapján kivágóívvel) tartalmaz. A kétoldalas scrapbookpapírok a világoskék, fáradtrózsaszín, bézs és szürke finom árnyalataiban pompáznak. Az egész kollekció tele van vintage stílusú virágokkal, illatos rózsákkal, növényi motívumokkal és pillangókkal. Kézzel festett illusztrációkat tartalmaznak gallyakról, levelekről és virágokról. A növényi kompozíciókkal csodálatosan díszített betűk kiváló dekorációs kiegészítők lehetnek.

Mihez ajánlom a Sweet Baby Boy készletet?

  • - Színei, motívumai és  díszítőelemei miatt ezt a papírkészletet Kiválóan felhasználhatod képeslapok, albumok, ajándékcsomagolások díszítéséhez. Vintage stílusa miatt nemcsak gyerektémájú alkotásokhoz ajánlom, hanem más, egyedi projektekhez is (pl. esküvő, keresztelő). 

Mit tartalmaz a Sweet Baby Boy készlet?

  • - A készlet 11 db 12” 30,5x30,5 cm méretű mindkét oldalán mintás scrapbookpapírt és 1 db, a borító hátoldalán található 12” méretű címkeívet tartalmaz.
  • - 22-féle minta 
  • - A papírok 250g/m2 súlyúak. Normál tartású scrapbookpapírnak számítanak, így minialbum önálló oldalaként is jól használhatók.

Mi illik hozzá?

  • - Ez a scrapbookpapír készlet a Sweez Baby Boy kollekció része. Ennek a kollekciónak a jellemző színei: világoskék, fáradtrózsaszín, bézs és szürke finom árnyalatai. Válassz ilyen színárnyalatú egyszínű alapkartonokat, kiegészítőket, bélyegzőtintát! Erre találsz javaslatokat az Ehhez ajánlom fülre kattintva.
  • - A kollekció jellemző motívumai: vintage stílusú virágok, illatos rózsák, növényi motívumok és pillangók. Kézzel festett illusztrációk gallyakról, levelekről és virágokról
  • Tipp: a Sweet Baby Boy elemeit egyenként és készletben is megvásárolhatod áruházunkban! Nézd meg a kollekció további elemeit az Ehhez ajánlom fülre kattintva.

Készíts te is egy varázslatosan szép scrapbookoldalt vagy minialbumot a Sweet Baby Boy scrapbookpapír-készletben található összes papír felhasználásával!

Milyen témához illik a Sweet Baby Boy scrapbookpapír-készlet?

Tudtad, hogy a nálunk itt, a Scrapbook Webáruházban téma szerint is válogathatsz a termékek között? Ez azt jelenti, hogy amikor felkerül a kínálatunkba egy termék, akkor a többéves scrapbook tudásomat bevetve besorolom az adott terméket a jelenleg kb. 50 különböző témához, hogy ezzel is megkönnyítsem a választásodat, ha adott témához keresel hozzávalókat.

VÁLASSZ SCRAPBOOK TERMÉKET TÉMA SZERINT

Ezt a készletet az alábbi témáknál is megtalálod:

Család, Baba, Babavárás, Party, Fiú | Kisfiú, Képeslapkészítés

Mennyiség 11 db kétoldalas papír, plusz a borító hátoldalán található címkék
Méret 12"
Súly 250 g
Szín világoskék
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Sweet Baby Boy | 12" scrapbook alkotócsomag

Sweet Baby Boy | 12" scrapbook alkotócsomag

Kiváló minőségű Laserowe LOVE kétoldalas scrapbookpapír-készlet. 11 db, kétoldalas papírból áll (összesen 22 minta) plusz tartozékok a borító hátoldalán található "bónusz" címkék. Minden papír mérete 30,5 x 30,5 cm.