Travel Book kivágóív készlet 15,2x20,3 cm

S-MT-TRA-01

Kétoldalas scrapbookpapír kivágóívekből álló papírtömb az utazáshoz, nyaraláshoz köthető 24 oldalnyi kivágható motívummal a Mintay Papers-től.
A papírok hátoldala pasztell színű térkép- és várostérkép-mintás.
15,2x20,3 cm, 240 g/m2

2 990 Ft‎

Mintay Papers Travel Book kivágóív készlete amiatt különleges, mert Karola Witczak, egy olyan lengyel scrapbook alkotó, oktató és dizájner tervezte a scrapbookpapírok szerelmeseinek, akit a scrapbook világ már évek óta ünnepel és szeret. Ez a shabby chic stílusú, nőies motívumokkal és színekkel, finom érzékkel összeállított kollekciója jó példa arra, milyen az, amikor egy dizájner maga is scrapbookos alkotó.

Mihez ajánlom Travel Book kivágóív készlete?

  • - Színei és motívumai miatt ezt a papírkészletet utazásainkat idéző scrapbookalkotásokhoz, éppúgy ajánlom, mint utazáshoz kapcsolódó ajándék képeslapokhoz vagy ajándékokhoz.

  • - Témája miatt remek kiegészítője a nőies határidőnaplóknak is. A kivágható motívumok határidőnaplód, Bullet Journal noteszed lapjait díszítheted.

  • - Finom rajzolatú motivumai alkalmasak arra, hogy Bible Journal - kreatív bibliatanulmányozás - témájához is felhasználhasd díszítőelemként.

Mit tartalmaz ez a kivágóív?

  • - Ez a 15,2x20,3 cm méretű kétoldalas scrapbookpapír készlet 24 oldalnyi kivágható motívumot tartalmaz (4x6-féle oldal)
  • - A papír 240g/m2 súlyú. Ez viszonylag vastag, jó tartású scrapbookpapírnak számít, így a kivágott motívumok kiválóan alkalmasak papír dísztárgyak, térbeli képeslapok díszítéséhez.

Készíts megkapóan szép alkotásokat Travel Book kivágóív készlet felhasználásával!

A csomag tartalma 24 oldalnyi kétoldalas kivágóív, kivágható motívumokkal
Méret 15,2x20,3 cm
Súly 240 g/m2