Helló tenger | 12" scrapbook alkotócsomag

AL0093

64 db-os modern, grafikus mintázatú scrapbook alkotócsomag, tengerparti, nyári témákat megörökítő scrapbookalbum készítéséhez.
12" (30,5x30,5 cm) 250 g-os mintás papírokkal, kivágóívekkel, chipboard díszítőelemmel - Helló tenger

6 085 Ft‎

A Helló tenger scrapbook alkotócsomag vízparti, tenger melletti nyaralást, nyári témákat megörökítő scrapbookalbum készítéséhez, díszítőelemekkel együtt.

Mihez ajánlom a Helló tenger scrapbook alkotócsomagot?

  • - Színei és motívumai miatt ezt a papírkészletet nyári, nyaralós témájú scrapbookalkotásokhoz, vászonképek készítéséhez éppúgy ajánlom, mint tengerparti, Balaton-parti képeinket gyűjtő minialbumokhoz és ajándékalbumokhoz, ajándék képeslaphoz vagy ajándékkísérőhöz, de akár csúcs szuper lakásdíszeketzászlófüzértparti díszeket és süteménycsomagolásokat is készíthetsz a felhasználásukkal.

Mit tartalmaz a Helló tenger alkotócsomag?

  • - A készlet 10 db 12" (30,5x30,5 cm) méretű egyik oldalán mintás scrapbookpapírt tartalmaz (a másik oldala fehér).
  • - 10-féle minta (minden mintából 1 db) (Helló tenger 01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08)
  • - A papírok 250g/m2 súlyúak. Normál tartású scrapbookpapírnak számítanak, minialbum önálló oldalaként is használhatók.
  • - 1 db A6 méretű kivágóív 13 db címkével
  • - 1 db 12" (30,5x30,5 cm) méretű kivágóív 40 db motívummal
  • - 1 db 10x10 cm iránytű (compass) chipboard díszítőelem

Mi illik még hozzá?

  • - Ez a scrapbookpapír a Helló tenger kollekció része. Ennek a kollekciónak a jellemző színei: égkék, világoskék, tengerészkék, napsárga, narancs és fehér. Válassz ilyen színárnyalatú egyszínű alapkartonokat, kiegészítőket, bélyegzőtintát! Erre találsz javaslatokat az Ehhez ajánlom fülre kattintva.
  • - A kollekció jellemző motívumai: kagylók, hínár, korallok, iránytű, hullámok, halak, tengeri állatok. Keress ilyen motívumokat bélyegzőkön, matricákon, chipboard vagy filcdíszeken, fémdíszeken, washi tape dekortapaszokon!
  • Tipp: a Helló tenger scrapbook alkotócsomag elemeit egyenként és készletben is megvásárolhatod áruházunkban! Nézd meg a kollekció további elemeit az Ehhez ajánlom fülre kattintva.

Készíts te is egy varázslatosan szép scrapbookoldalt vagy minialbumot a Helló tenger scrapbook alkotócsomagban található összes elem felhasználásával!

Milyen témához illik a Helló tenger scrapbook alkotócsomag?

Tudtad, hogy a nálunk itt, a Scrapbook Webáruházban téma szerint is válogathatsz a termékek között? Ez azt jelenti, hogy amikor felkerül a kínálatunkba egy termék, akkor a többéves scrapbook tudásomat bevetve besorolom az adott terméket a jelenleg kb. 50 különböző témához,  hogy ezzel is megkönnyítsem a választásodat, ha adott témához keresel hozzávalókat.

VÁLASSZ SCRAPBOOK TERMÉKET TÉMA SZERINT 

Ezt a készletet az alábbi témáknál is megtalálod:

Nyár, Strand/Vízpart, utazás

A csomag tartalma 10 db 12" (30,5x30,5 cm) scrapbookpapír, 1 db A6 méretű kivágóív 13 db címkével, 1 db 12" (30,5x30,5 cm) méretű kivágóív 40 db motívummal, 1 db 10x10 cm iránytű (compass) chipboard díszítőelem
Méret 12" (30,5x30,5 cm)
Súly 250 g
Szín élénk

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Helló tenger | 12" scrapbook alkotócsomag

Helló tenger | 12" scrapbook alkotócsomag

64 db-os modern, grafikus mintázatú scrapbook alkotócsomag, tengerparti, nyári témákat megörökítő scrapbookalbum készítéséhez.
12" (30,5x30,5 cm) 250 g-os mintás papírokkal, kivágóívekkel, chipboard díszítőelemmel - Helló tenger