Helló tenger TN Light | 20,3x20,3 scrapbook alkotócsomag

AL0094

64 db-os modern, grafikus mintázatú scrapbook alkotócsomag, nyaralós, tengerparti témákat megörökítő scrapbookalbum készítéséhez.
8" 20,3x20,3 cm papírokkal, díszítőelemekkel, 1 db A6 méretű kivágóívvel és 1 db füzettel.

5 990 Ft‎

A Helló tenger scrapbook alkotócsomag vízparti, tenger melletti nyaralást, nyári témákat megörökítő scrapbookalbum készítéséhez, díszítőelemekkel együtt.

Fontos! A TN füzet esetén a megjegyzés rovatba írd be, hogy melyik verzióval szeretnéd megrendelni az alkotócsomagot. Lehetőségek: iránytűs, vizes, hullámzás, chevron. 

Mihez ajánlom a Helló tenger scrapbook alkotócsomagot?

  • - Színei és motívumai miatt ezt a papírkészletet nyári, nyaralós témájú scrapbookalkotásokhoz, vászonképek készítéséhez éppúgy ajánlom, mint tengerparti, Balaton-parti képeinket gyűjtő minialbumokhoz és ajándékalbumokhoz, ajándék képeslaphoz vagy ajándékkísérőhöz, de akár csúcs szuper lakásdíszeketzászlófüzértparti díszeket és süteménycsomagolásokat is készíthetsz a felhasználásukkal.

Mit tartalmaz a Helló tenger alkotócsomag?

  • - A készlet 10 db 20,3x20,3 (8x8") cm méretű egyik oldalán mintás (a másik oldalán fehér) scrapbookpapírt tartalmaz.
  • - 10-féle minta (minden mintából 1 db)
  • - A papírok 200g/m2 súlyúak. Normál tartású scrapbookpapírnak számítanak, így minialbum önálló oldalaként is jól használhatók.
  • - 13 db kivágható címke 1 db A6 méretű íven
  • - 40 db előre kivágott papír díszítőelem
  • - 1 db Traveler's Notebook füzet választható borítóval (összesen 4-féle kék vagy fekete-fehér minta)

Mi illik hozzá?

  • - Ez a scrapbookpapír a Helló tenger kollekció része. Ennek a kollekciónak a jellemző színei: égkék, világoskék, tengerészkék, napsárga, narancs és fehér. Válassz ilyen színárnyalatú egyszínű alapkartonokat, kiegészítőket, bélyegzőtintát! Erre találsz javaslatokat az Ehhez ajánlom fülre kattintva.
  • - A kollekció jellemző motívumai: kagylók, hínár, korallok, iránytű, hullámok, halak, tengeri állatok. Keress ilyen motívumokat bélyegzőkön, matricákon, chipboard vagy filcdíszeken, fémdíszeken, washi tape dekortapaszokon!
  • Tipp: a Helló tenger scrapbook alkotócsomag elemeit egyenként és készletben is megvásárolhatod áruházunkban! Nézd meg a kollekció további elemeit az Ehhez ajánlom fülre kattintva.

Készíts te is egy varázslatosan szép scrapbookoldalt vagy minialbumot a Helló tenger scrapbook alkotócsomagban található összes elem felhasználásával!

Milyen témához illik a Helló tenger scrapbook alkotócsomag?

Tudtad, hogy a nálunk itt, a Scrapbook Webáruházban téma szerint is válogathatsz a termékek között? Ez azt jelenti, hogy amikor felkerül a kínálatunkba egy termék, akkor a többéves scrapbook tudásomat bevetve besorolom az adott terméket a jelenleg kb. 50 különböző témához,  hogy ezzel is megkönnyítsem a választásodat, ha adott témához keresel hozzávalókat.

VÁLASSZ SCRAPBOOK TERMÉKET TÉMA SZERINT 

Ezt a készletet az alábbi témáknál is megtalálod:

Nyár, Strand/Vízpart, utazás

A csomag tartalma 10 db 20,3x20,3 cm egyoldalas scrapbookpapír, 40 db előre kivágott papír díszítőelem, 1 db A6 méretű címke kivágóív (13 db kivágható címke), 1 db füzet
Méret 20x20 cm
Súly 200 g
Szín élénk
Típus enyhén fényes felület
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Helló tenger TN Light | 20,3x20,3 scrapbook alkotócsomag

Helló tenger TN Light | 20,3x20,3 scrapbook alkotócsomag

64 db-os modern, grafikus mintázatú scrapbook alkotócsomag, nyaralós, tengerparti témákat megörökítő scrapbookalbum készítéséhez.
8" 20,3x20,3 cm papírokkal, díszítőelemekkel, 1 db A6 méretű kivágóívvel és 1 db füzettel.