Gyűrűs scrapbook minialbum, ablakos, Vintage

58167000

Vastag, kraft barna színű papírmaséból készült, gyűrűs scrapbook minialbum alap, a borítóján ablakkal és íves szegéllyel. Mérete: 15,2x15,2 cm (6x6 inch)

Két db 32 mm átmérőjű, antikolt albumkarikát (nyitható fémgyűrű) tartalmaz.

1 925 Ft‎

Szívesen ajándékoznál valakinek egy kisebb méretű scrapbookalbumot, amit saját kezűleg díszítettél fel? Vagy inkább magadat és a családodat lepnéd meg a legkedvesebb emlékeidet összegyűjtő mini scrapbookalbummal?

Ez a vastag papírmasé album kiváló megoldás lesz!

Hogyan használd a gyűrűs scrapbook minialbum alapot?

  • Díszítsd ki az oldalait! Vond be a minialbum lapjait scrapbook papírokból kivágott 15,2x15,2 cm-es papírdarabokkal!
  • Ügyelj arra, hogy ragasztás előtt jelöld be a lyukak helyét a papírokon.
  • Vond be a regisztereket is mintás scrapbookpapírokkal vagy egyszínű kartonból kivágott darabokkal. Sablonként használd a minialbum lapjait!
  • Ragaszd bele a fotókat, használj díszítőelemeket!
  • Fogd össze a kész albumlapokat a karikákkal!

Miért jó gyűrűs scrapbook minialbum alapot használni?

  • Mivel erős papírmaséból készült, bátran használhatsz akár akrilfestéket és különféle mixed-media alapanyagokat is a díszítéshez - nem fog átázni.
  • Tipp: papírral történő bevonása előtt is, javaslom, hogy fesd be az albumlapok éleit egy, a papírral harmonizáló festékkel. Így, hacsak nem barna papírokkal dolgozol, nem fogja zavarni a lapok élének színe az összképet.
  • Mivel gyűrűs kötésű, tovább bővítheted több lappal is: vágj ki a négyzet alakú oldalakkal azonos méretű kartonokat vagy scrapbookpapír darabokat, és azokat is díszítsd a szokásos módon. Majd, a kartonlapok közé ékelve, bővítsd vele albumodat.
  • Extra tuti tipp: Végy egy ilyen papírmasé gyűrűs scrapbook minialbumot és ne használd fel az összeset egy albumhoz, hanem párosával csak borítónak használd! Így akár 3 albumot is készíthetsz. Hiszen, a scrapbook minialbumok mindkét oldalára rendszerint több réteg papír és fotó is kerül, s így azok kellően merevítik kis könyved oldalait. Neked csak az első és a hátsó borító merevítésére lesz szükséged. ;)
A csomag tartalma 1 db 15,2x15,2 cm méretű papírmasé scrapbook minialbum alap, 2 db antikolt karikával
Méret 6" (15,25x15,25 cm)
Szín barna