Scrapbook album, 10 db fóliatasakkal, A/4, postbound

8187100

A/4 méretű, fekvő formátumú scrapbookoldal tárolására szolgáló, postbound (bővíthető csavaros) kötésű, fehér borítós, keménytáblás scrapbookalbum. Az album 10 db műanyag tasakot és 20 db 180 g fehér színű kartont tartalmaz. Külső mérete 23x35 cm.
Az albumba 20 db alkotást helyezhetsz el.

2 530 Ft‎

A nagy gonddal összeállított, kedvenc képeidet tartalmazó scrapbookoldalaid megérdemlik a gondoskodást!
Elkészült scrapbookoldalaidat miért ne tárolnád hozzájuk méltó környezetben - albumba helyezve?
Ez az A/4 (21x29,7 cm) méretű, fekvő formátumú összeállítások tárolására szolgáló album tökéletes választás erre a célra.

Miben segít a tasakos scrapbook album?

  • A fóliatasakok védik az alkotásaidat. Amikor büszkén mutatod családtagjaidnak és barátaidnak az albumodat, ők önkéntelenül simogatni fogják az oldalakat. Ha tasakos albumot használsz, megóvhatod a fotókat és az oldalakat attól, hogy szennyeződés érje őket a nézegetések és az évek során.

Mit jelent a postbound kifejezés?

  • A postbound, vagy más néven bővíthető csavaros kötési mód lényege, hogy az albumot egy speciális csavar fogja össze, az album gerince pedig szintén különleges kialakítású.
  • A speciális csavar lényege, hogy otthoni körülmények között is könnyedén szétszedheted és ha szükség van rá, egy csavartoldalékkal megnövelheted az album vastagságát - így elkerülheted a "kacsacsőr" hatást.
  • A különleges gerinckialakítás pedig lehetővé teszi, hogy az album gerince "együtt vastagodjon" az albummal. Ez azért lehetséges, mert az album gerincére került papír előre perforált.

Hogyan használd a tasakos scrapbook albumot?

  • Készítsd el a scrapbookoldalakat! Ehhez használhatod akár a tasakokban lévő fehér kartonokat is, alapként, vagy egyszínű scrapbook kartont vagy scrapbookpapírt is. 
  • Az elkészült scrapbookoldalakat felülről, egymásnak háttal, párosával csúsztasd be a műanyag tasakokba.
  • Ez az album 20 db scrapbookalkotás tárolására szolgál - 1 tasakba egymással háttal 2 db alkotást helyezhetsz.

 Ha további oldalakat szeretnél ebbe az albumba helyezni, vásárolj scrapbookalbum bővítő szettet!

A csomag tartalma 1 db scrapbookalbum 10 db A/4 méretű fóliatasakkal, 20 db fehér kartonnal (180 g )
Méret A/4 (21x29.7cm)
Szín fehér