Scrapbook album, ablakos, 10 db fóliatasakkal, 30,5x30,5 cm, 12x12 inch, postbound

8189400

30,5x30,5 cm (12x12 ich) méretű scrapbookoldal tárolására szolgáló, postbound (bővíthető csavaros) kötésű, fehér borítós, keménytáblás scrapbookalbum. Borítóján ablakkal, melybe hátulról saját képet vagy feliratot csúsztathatsz. Az album 10 db műanyag tasakot és 20 db 180 g fehér színű kartont tartalmaz. Külső mérete 32x35 cm.

Sajnos ez a termékünk már nem kapható, mert elfogyott.

4 540 Ft‎

A nagy gonddal összeállított, kedvenc képeidet tartalmazó scrapbookoldalaid megérdemlik a gondoskodást!
Elkészült scrapbookoldalaidat miért ne tárolnád hozzájuk méltó környezetben - albumba helyezve?
Ez a kifejezetten a standard (30,5x30,5 cm avagy 12x12") méretű összeállítások tárolására szolgáló album tökéletes választás erre a célra.

Miben segít a tasakos scrapbook album?

  • A fóliatasakok védik az alkotásaidat. Amikor büszkén mutatod családtagjaidnak és barátaidnak az albumodat, ők önkéntelenül simogatni fogják az oldalakat. Ha tasakos albumot használsz, megóvhatod a fotókat és az oldalakat attól, hogy szennyeződés érje őket a nézegetések és az évek során.

Mit jelent a postbound kifejezés?

  • A postbound, vagy más néven bővíthető csavaros kötési mód lényege, hogy az albumot egy speciális csavar fogja össze, az album gerince pedig szintén különleges kialakítású.
  • A speciális csavar lényege, hogy otthoni körülmények között is könnyedén szétszedheted és ha szükség van rá, egy csavartoldalékkal megnövelheted az album vastagságát - így elkerülheted a "kacsacsőr" hatást.
  • A különleges gerinckialakítás pedig lehetővé teszi, hogy az album gerince "együtt vastagodjon" az albummal. Ez azért lehetséges, mert az album gerincére került papír előre perforált.

Hogyan használd a tasakos scrapbook albumot?

  • Készítsd el a scrapbookoldalakat! Ehhez használhatod akár a tasakokban lévő fehér kartonokat is, alapként, vagy egyszínű scrapbook kartont vagy scrapbookpapírt is. 
  • Az elkészült scrapbookoldalakat felülről, egymásnak háttal, párosával csúsztasd be a műanyag tasakokba.
  • Ez az album 20 db scrapbookalkotás tárolására szolgál - 1 tasakba egymással háttal 2 db alkotást helyezhetsz.

 Ha további oldalakat szeretnél ebbe az albumba helyezni, vásárolj scrapbookalbum bővítő szettet!

A csomag tartalma 1 db scrapbookalbum, borítóján ablakkal, 10 db 30,5x30,5 cm méretű fóliatasakkal, 20 db fehér kartonnal (180 g )
Méret 12" (30,5x30,5 cm)
Szín fehér