ANYA scrapbook betűalbum 11x30 cm

SBW7731046

1,5 mm vastag, 850 g/m2 szürkelemezből készült scrapbook minialbum, betűalbum alap.
Az album lapjai az ANYA szót adják ki becsukott állapotban.
Tejes mérete: 11x30 cm 
2 db 25 mm átmérőjű nyitható fémkarikával.

3 200 Ft‎

Szívesen ajándékoznál valakinek egy betűalbumot, azaz az ANYA szót formázó scrapbookalbumot, amit saját kezűleg díszítettél fel? Vagy inkább magadat és a családodat lepnéd meg a legkedvesebb "anyás" emlékeidet összegyűjtő mini scrapbookalbummal?

Ez a betűalbum kiváló megoldás lesz! 

Hogyan használd az ANYA scrapbook betűalbum alapot?

 • - Díszítsd ki az oldalait! Vond be a minialbum lapjait scrapbook papírokból kivágott papírdarabokkal!
 • - Vedd figyelembe a karikák helyét: jelölés után lyukaszd ki kalauz lyukasztóval vagy irodai lyukasztóval a papírokat, mielőtt ráragasztanád az alapra azokat.
 • - Az oldalak díszíthető felülete A: 11x11,1 cm N: 11x18,1 cm Y: 11x24,5 cm A: 11x30 cm
 • - A képeket vagy a címfeliratokat emeld ki egyszínű kartonból kivágott darabokkal.
 • - Ragaszd bele a fotókat, használj díszítőelemeket!
 • - Fogd össze a kész albumlapokat a csomagban található fémkarikákkal!

Miért jó az ANYA scrapbook betűalbum alapot használni?

 • - Mivel az album lapjai vastag szürkelemezből készültek, bátran használhatsz a borító díszítéséhez kár akrilfestéket és különféle mixed-media alapanyagokat is a díszítéshez - nem fog átázni.
 • - A 4 db oldal 850 g/m2 súlyú kartonból készült. Ez elég vastag ahhoz, hogy ha mindkét oldalát is díszíted az oldalaknak, akár több réteg papírral és fényképpel, akkor is meg fogja tartani, nem fognak könnyen kiszakadni (azért óvatos lapozással elősegítheted, hogy tovább tatson majd az album).
 • - A 2,5 cm átmérújű karikák első látásra túl nagynak tűnhetnek, pedig ez az album egyik jó tulajdonsága és okos, előrelátó tervezés eredménye. Ha ugyanis több réteg papírral és fotókkal díszíted az albumot vagy 3D díszítőelemekkel, utazós emléktárgyakkal vagy 3D ragasztópárnákkal emelsz ki egyes réteget, az megnöveli az album vastagságát. A karika lehetővé teszi, hogy akkor is párhuzamosan fog záródni (kacsacsőr-effektus kizárva), ha alaposan megtömted az albumot tartalommal.
 • - Ebben az albumban nincsenek műanyag tasakok. Tehát, ha olyan albumot szeretnél készíteni, aminek a lapjait, ha befejezted bárki közvetlenül végig tud majd simítani az ujjaival (ez a velejárója az ellenálhatatlanul szép scrapbookalbumoknak és a kedves emlékek látványának), akkor pont erre az albumtípusra lesz szükséged!
 • Mivel gyűrűs kötésű, tovább bővítheted több lappal is: vágj ki további négyzet vagy betű alakú kartonokat, fóliát vagy scrapbookpapír darabokat, és azokat is díszítsd a szokásos módon. Majd, a kartonlapok közé ékelve, bővítsd vele albumodat.

Tipp: papírral történő bevonása előtt is, javaslom, hogy fesd be az albumlapok éleit egy, a papírral harmonizáló festékkel. Így, hacsak nem szürke papírokkal dolgozol, nem fogja zavarni a lapok élének színe az összképet.

A csomag tartalma 1 db scrapbook betűalbum alap (4 lap), 2 db 25 mm átmérőjű fémkarikával
Súly 850 g/m2
Szín szürke
Lapméret 11x30 cm
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

ANYA scrapbook betűalbum 11x30 cm

ANYA scrapbook betűalbum 11x30 cm

1,5 mm vastag, 850 g/m2 szürkelemezből készült scrapbook minialbum, betűalbum alap.
Az album lapjai az ANYA szót adják ki becsukott állapotban.
Tejes mérete: 11x30 cm 
2 db 25 mm átmérőjű nyitható fémkarikával.