July BoBunny On This Day 12" scrapbookpapír

665573072528

12" (30,5x30,5 cm) méretű, mindkét oldalán mintás scrapbookpapír a Bo Bunny On This Day kollekciójából
Egyik oldalán naptár- és jegyzetblokk, valamint angol nyelvű motiváló idézetek, díszítőképek Július hónap témájában, másik oldalán bézs alapon bordó-kék-fehér csillagmintás.

380 Ft‎

Mire használható a July BoBunny On This Day 12" scrapbookpapír?

Íme egy scrapbook kollekció kifejezetten határidőnaplókhoz! Díszíts ki minden hónapot az ezekből a lapokból kivágott blokkokkal! Varázsold sugárzóvá az egyébként unalmas, gyári naptároldalakat.

A blokkokból álló, feliratokat, motiváló idézeteket tartalmazó scrapbookpapírokból egyedi elválasztólapokat készíthetsz gyűrűs határidőnaplódba, Filofax és Saturnus kalendáriumodba. Feldobhatod egy-egy fontos hetedet - vagy épp a Bullet Journal füzetedet is díszítheted vele. Varázsold újjá, tedd egyedivé, használd örömmel! Légy kreatív és egyben hatékony a mindennapokban!

De, persze, kiválóan használhatod ezt a scrapbookpapírt akkor is, ha minden egyes hónapról egy összefoglaló scrapbookoldalt vagy minialbumot készítesz magadnak és a családodnak. Állíts össze egy maradandó emléket a segítségükkel! Minden hónap mintázata más és más, de mégis egyazon stílus jellemzi az egész kollekciót. 

Mi jellemzi a July BoBunny On This Day 12" scrapbookpapírt?

Minden hónapban mini naptár (dátum nélkül!), angol nyelvű idézetes és horoszkópos blokkok, és A5-ös méretű jegyzetlap. Ha valamelyik blokkal nem tudsz azonosulni, használd a kétoldalas scrapbookpapír másik oldalát és nyomtass rá vagy rajzolj rá magadnak olyat, amivel igen!

Minden hónaphoz egy scrapbookpapír készült.  A stílusa a régi békeidők motívumkészletét idézi, nosztalgikus rajzolatok, tompított színek, elegancia jellemzi Ezt a papírt klasszul variálhatod egyszínű papírokkal és jól kihasználhatod a mindkét oldalán más-más mintájú scrapbookpapírok minden előnyét. Kattints az Ehhez ajánlom fülre, hogy lásd a passzoló egyszínű kartonokat.


Megvásárolhatod laponként vagy együtt is, az egészet. Vedd meg a teljes kollekciót egyben, kedvezményes áron és alakíts ki egyedi és vidám arculatot a határidőnaplódban, mely egész évben mosolyogni fog rád! Teljes On This Day scrapbook papírkészlet

Méret 12" (30,5x30,5 cm)
Súly 190 g/m2
Szín bordó
Kollekció On This Day