August BoBunny On This Day 12" scrapbookpapír

665573072535

12" (30,5x30,5 cm) méretű, mindkét oldalán mintás scrapbookpapír a Bo Bunny On This Day kollekciójából
Egyik oldalán naptár- és jegyzetblokk, valamint angol nyelvű motiváló idézetek, díszítőképek Augusztus hónap témájában, másik oldalán sötétkék alapon repülő madársziluettek.

380 Ft‎

Mire használható az August BoBunny On This Day 12" scrapbookpapír?

Íme egy scrapbook kollekció kifejezetten határidőnaplókhoz! Díszíts ki minden hónapot az ezekből a lapokból kivágott blokkokkal! Varázsold sugárzóvá az egyébként unalmas, gyári naptároldalakat.

A blokkokból álló, feliratokat, motiváló idézeteket tartalmazó scrapbookpapírokból egyedi elválasztólapokat készíthetsz gyűrűs határidőnaplódba, Filofax és Saturnus kalendáriumodba. Feldobhatod egy-egy fontos hetedet - vagy épp a Bullet Journal füzetedet is díszítheted vele. Varázsold újjá, tedd egyedivé, használd örömmel! Légy kreatív és egyben hatékony a mindennapokban!

De, persze, kiválóan használhatod ezt a scrapbookpapírt akkor is, ha minden egyes hónapról egy összefoglaló scrapbookoldalt vagy minialbumot készítesz magadnak és a családodnak. Állíts össze egy maradandó emléket a segítségükkel! Minden hónap mintázata más és más, de mégis egyazon stílus jellemzi az egész kollekciót. 

Mi jellemzi az August BoBunny On This Day 12" scrapbookpapírt?

Minden hónapban mini naptár (dátum nélkül!), angol nyelvű idézetes és horoszkópos blokkok, és A5-ös méretű jegyzetlap. Ha valamelyik blokkal nem tudsz azonosulni, használd a kétoldalas scrapbookpapír másik oldalát és nyomtass rá vagy rajzolj rá magadnak olyat, amivel igen!

Minden hónaphoz egy scrapbookpapír készült.  A stílusa a régi békeidők motívumkészletét idézi, nosztalgikus rajzolatok, tompított színek, elegancia jellemzi Ezt a papírt klasszul variálhatod egyszínű papírokkal és jól kihasználhatod a mindkét oldalán más-más mintájú scrapbookpapírok minden előnyét. Kattints az Ehhez ajánlom fülre, hogy lásd a passzoló egyszínű kartonokat.


Megvásárolhatod laponként vagy együtt is, az egészet. Vedd meg a teljes kollekciót egyben, kedvezményes áron és alakíts ki egyedi és vidám arculatot a határidőnaplódban, mely egész évben mosolyogni fog rád! Teljes On This Day scrapbook papírkészlet

Méret 12" (30,5x30,5 cm)
Súly 190 g/m2
Szín sötétkék
Kollekció On This Day