Together A5 elválasztólap | Filofax Notebook

FX-132802

4 db mintás, regiszteres vastag műanyag elválasztólap (4-féle színben) A5 méretű Filofax Notebook jegyzetfüzethez a Together kollekcióból
Méret: Notebook A5 - 210×153 mm

3 200 Ft‎

Érezd magabiztosabbnak magad a Filofax Together kollekciójába tartozó, áthelyezhető lapos jegyzetfüzetének használatával, melynek egyedi kialakítású borítója a nők fiatal nemzedékét szeretné inspirálni.

A Filofax tavaly szövetségre lépett a Girl Rising nevű non-profit szervezettel, ezzel is osztozva szenvedélyes szerepvállalásukban. A Girls Rising célja, hogy pozitív irányba változzon az, ahogy a világban a nőkről és a nők oktatásáról gondolkodnak. Oktatóanyagokat, könyveket, televíziós és rádióműsorokat készítenek arról, milyen kihívásokkal néznek a nők szembe szerte a világon. Céljuk elérni, hogy a fiatal nők merjenek hangot adni, kiállni önmagukért, magabiztosságot szerezzenek, s tartsanak ki a továbbtanulás során. S ezáltal fejlettebb oktatási környezetet tudjanak létrehozni társaik számára.

Ezt a kollekciót e világszerte tevékenykedő szervezet tevékenysége inspirálta. A Filofax a Together kollekció eladásából származó profit 10%-ával a Girl Rising szervezetet támogatja, hogy ezzel is még több fiatal nő számára legyen biztosított az oktatásban való részvétel lehetősége.

A Filofax Together kollekció ezt az üzenetet közvetíti. Ezt tudva emlékezz erre minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed ezt a tartós, műanyagból készült elválasztólap-készlet.

Mire jó az A5 Filofax Notebook Together elválasztólap?

Bontsd könnyedén szekciókra a jegyzeteidet a Together kollekció minden darabjához illeszkedő mintázatú elválasztólapokkal, legyen színesebb és játékosabb a jegyzetelés. Az áthelyezhető lapos Filofax Notebook jegyzetfüzethez használható elválasztólapok segítségével a füzetben tárolt lapokat téma szerint rendszerezheted, szekciókra bonthatod. Ezek az üres elválasztó lapok teljes szabadságot adnak számodra a különféle betétlapok rendszerezésében: a téma nevét a regiszterre írhatod.

Mit tartalmaz az A5 Filofax Notebook Together elválasztólap csomag?

  • - 4 db különböző színű, regiszteres, vastag műanyag elválasztólap
  • - világoskék alapon apró, rajzolt nőalakok, fehér alapon színes TOGETHER feliratok, piros alapon színes, rajzolt szívecskék és sötétkék alapon nagy, rajzolt nőalakok
  • - Filofax Notebook jegyzetfüzet spiráljával kompatibilis lyukasztás
  • - Méret: Notebook A5 - 210×153 mm

Az A5 Filofax Notebook Together elválasztólap előnyei

  • - Segítségével rendszerezheted és könnyedén szekciókra bonthatod jegyzeteidet.
  • - A színek és minták a Together kollekció mintázatával harmonizálnak így ez a termék tökéletesen illik a Together A5 Filofax Notebook jegyzetfüzetekhez és dekorelemekhez.
  • - A lyukasztás lehetővé teszi, hogy bármikor könnyedén áthelyezhesd az elválasztólapot a füzetedben
  • - Lyukasztása kompatibilis bármely méretű Filofax Notebook jegyzetfüzettel
  • - Nagyobb méretű Filofax Notebook jegyzetfüzetben is használhatod.

Legyen egyedi tartalmú és kinézetű Filofax Notebook jegyzetfüzeted neked is!

A csomag tartalma 4 db elválasztólap
Szín fekete
Naptárméret A5, L
Típus Elválasztólap
Kollekció Filofax Together
Anyag Műanyag

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Together A5 elválasztólap | Filofax Notebook

Together A5 elválasztólap | Filofax Notebook

4 db mintás, regiszteres vastag műanyag elválasztólap (4-féle színben) A5 méretű Filofax Notebook jegyzetfüzethez a Together kollekcióból
Méret: Notebook A5 - 210×153 mm