2 db mintás öntapadó jegyzettömb blokk MyPlanner

60786000

2-féle mintájú, öntapadós jegyzettömb blokk, tömbönként 30 db lappal.
Rajzolt szívecskés és pöttyös keretes négyzetalakú jegyzettömb
Mintájuk illeszkedik a MyPlanner határidőnapló-rendszerhez.

1 145 Ft‎

Miért hasznos számodra az öntapadó jelölő- és jegyzettömb blokk?

Ki mondta, hogy a teendőket, határidőket, találkozókat csak szimplán feljegyezni lehet? Miért ne csinálnád másképp, ha ilyen nagyszerű kiegészítők állnak rendelkezésedre? Ezekkel a mintás, öntapadó jelölőkkel vidámabbá teheted a mindennapjaidat.

A bevásárlólista még jobban néz ki, ha ilyen lapokra írod fel magadnak. Ugye, hogy szívesebben írod fel a teendőket egy szép, finom mintázatú blokkra, mint egy sima Post-it tömbre? Mindig kéznél lesz és változatos módon használhatod - egy kis ráfordítással akár a hatékonyságodat is megnövelheted ezekkel az egyszerű eszközökkel.

De, persze nem csak a határidőnaplódban használhatod. Ezek a csinos jegyzettömbök az irodai munka során, otthoni munkaasztal környékén is jó szolgálatot tesznek. Emlékeztesd magadat a fontos teendőkre ezekkel a vidám, mintás öntapadós jegyzetlapokkal és egy időpontról sem fogsz elfeledkezni, hanem mosolyogva leszel hálás magadnak, hogy feljegyezted őket! Hiszen színük és mintázatuk biztos, hogy jókedvre derít majd használatuk közben.

Öntapadó jegyzettömb blokk

A csomag tartalma 12 db öntapadós papírtömb
Mennyiség Tömbönként 30 db lap
Anyag Papír