8 db mintás öntapadó jelölő- és jegyzettömb blokk MyPlanner

60788000

Háromféle alakú, összesen 8-féle mintájú, öntapadós jelölő és jegyzettömb blokk, tömbönként 30 db lappal.
3-féle négyzet alakú jegyzetblokk, 4-féle keskeny, téglalap alakú jelölő és 1 nyíl formájú jegyzettömb.
Mintájuk illeszkedik a MyPlanner határidőnapló-rendszerhez.

3 035 Ft‎

Miért hasznos számodra az öntapadó jelölő- és jegyzettömb blokk?

Ki mondta, hogy a teendőket, határidőket, találkozókat csak szimplán feljegyezni lehet? Miért ne csinálnád másképp, ha ilyen nagyszerű kiegészítők állnak rendelkezésedre? Ezekkel a mintás, öntapadó jelölőkkel vidámabbá teheted a mindennapjaidat.

A bevásárlólista még jobban néz ki, ha ilyen lapokra írod fel magadnak. Ugye, hogy szívesebben írod fel a teendőket egy szép, finom mintázatú blokkra, mint egy sima Post-it tömbre? Mindig kéznél lesz és változatos módon használhatod - egy kis ráfordítással akár a hatékonyságodat is megnövelheted ezekkel az egyszerű eszközökkel.

De, persze nem csak a határidőnaplódban használhatod. Ezek a csinos jegyzettömbök az irodai munka során, otthoni munkaasztal környékén is jó szolgálatot tesznek. Emlékeztesd magadat a fontos teendőkre ezekkel a vidám, mintás öntapadós jegyzetlapokkal és egy időpontról sem fogsz elfeledkezni, hanem mosolyogva leszel hálás magadnak, hogy feljegyezted őket! Hiszen színük és mintázatuk biztos, hogy jókedvre derít majd használatuk közben.

A csomag tartalma 3 db öntapadós papírtömb, 5 db öntapadós jelölőblokk
Mennyiség Tömbönként 30 db lap
Anyag Papír