Life Stories scrapbookpapír készlet 12" 30,5x30,5 cm

S-MT-LIF-07

12 db 6-féle mintájú kétoldalas scrapbookpapír a Mintay Life Stories kollekcióból. 12" 30,5x30,5 cm, 240 g/m2 
Shabby chic stílusú, nőies motívumokkal és színekkel, finom érzékkel összeállított kollekciója életünkről szóló scrapbookalbumokhoz.

Ez a termék ideiglenesen nem elérhető. Kérj értesítést!

3 700 Ft‎

Mintay Papers Life Stories papírkészlete amiatt különleges, mert Karola Witczak, egy olyan lengyel scrapbook alkotó, oktató és dizájner tervezte a scrapbookpapírok szerelmeseinek, akit a scrapbook világ már évek óta ünnepel és szeret. Ez a shabby chic stílusú, nőies motívumokkal és színekkel, finom érzékkel összeállított kollekciója jó példa arra, milyen az, amikor egy dizájner maga is scrapbookos alkotó.

Mihez ajánlom a Life Stories scrapbookpapír készletet?

 • - Színei és motívumai miatt ezt a papírkészletet az életünkről szóló scrapbookalkotásokhoz, barátságról és nőiességről szóló, vászonképek készítéséhez éppúgy ajánlom, mint ajándék képeslapokhoz vagy épp anyák napjára, vagy kis- és nagylányok, idősebb hölgyek számára készítendő ajándékokhoz.

 • - Témája miatt remek kiegészítője a nőies határidőnaplóknak is. A sarokmintával ellátott scrapbookoldalakból mesés elválasztólapokat készíthetsz. A kis kártyák pedig motivációs idézetekként is szolgálhatnak. Nem is beszélve a kivágható motívumokról, melyekkel határidőnaplód, Bullet Journal noteszed lapjait díszítheted.

 • - Finom mintázata alkalmas arra, hogy Bible Journal - kreatív bibliatanulmányozás - témájához is felhasználhasd. A scrapbookpapírokból kihajtható füleket és kivágásokat, könyvjelzőket készíthetsz, a kis kártyák alkalmasak bibliai idézetekhez, a mintaíveből pedig díszítőelemeket vághatsz ki.

Mit tartalmaz ez a papírkészlet?

 • - A készlet 12 db 30,5x30,5 cm méretű, kétoldalas scrapbookpapírt, valamint egy ajándék kivágóívet tartalmaz (a borító hátoldalán).
 • - 6-féle minta (minden mintából 2 db)
 • - 10 db papír egyik oldalán homogén textúrát idéző motívummal, másik oldalán sarokmotívumokkal (díszítőelemcsokrok a kollekció motívumaiból).
 • - 2 db papír 12 db kivágható kártyát tartalmaz (egyik oldala kártyaként használható, másik oldala idézethez vagy fényképkeretnek).
 • - A papírok 240g/m2 súlyúak. Viszonylag vastag scrapbookpapírnak számítanak, így minialbum önálló oldalaként is jól használhatóak.

Mi illik még hozzá?

 • - Ennek a kollekciónak a jellemző színei:  fekete, drapp, sötét vízkék, fáradt rózsaszín és dióbarna. Válassz ilyen színárnyalatú egyszínű alapkartonokat, kiegészítőket, bélyegzőtintát! Erre találsz javaslatokat az Ehhez ajánlom fülre kattintva.
 • - Jellemző motívumai: fényképezőgép, írógép, óralapok, csavarok, ajtópántok, régi ajtók, függőlámpák, virágok, villanykörték, postaláda és bingókártya. Keress ilyen motívumokat bélyegzőkön, matricákon, chipboard vagy filcdíszeken, fémdíszeken, washi tape dekortapaszokon!
 • - A készlethez tartozó kivágóív külön is megvásárolható! Kattints az Ehhez ajánlom fülre!

Készíts scrapbookoldalt a Life Stories scrapbookpapír felhasználásával!

A csomag tartalma 12 db scrapbookpapír +1 ajándék kivágóív a borító belső oldalán
Méret 12" (30,5x30,5 cm)
Súly 240 g/m2