Nyitható gyűrűs mappa és albumkészítő készlet Personal (M) méret

SBW381670004

Komplett nyitható gyűrűs mappa vagy scrapbookalbum borító készítésére alkalmas készlet.
Szabványos Personal (M) méretű határidőnapló , kreatív kalendárium összeállításához.

1 db nyitható gyűrűs fémszerkezet
2 pár szegecs és 2 pár tartalék szegecs
2 db 12x18,5 cm borító és 1 db 4x18,5 cm gerinc sörkarton alap
1 db kb. 8x45 cm fűzőszövet a gerinc megerősítéséhez

1 200 Ft‎

Egyenként vásárolva ugyanez: 1 345 Ft‎

Készíts egyedi borítású, nyitható gyűrűs határidőnaplót vagy scrapbookalbumot ennek az albumkészítő készletnek a segítségével és legyen olyan, mint amilyen szeretnéd! Ez a készlet a szabvány méretű, Personal (M) gyűrűs mappa méreteivel megegyezik.

A csomag tartalma:

 • 1 db nyitható gyűrűs fémszerkezet (18x2 cm, 2 cm gyűrűátmérő)
 • 2 pár szegecs és 2 pár tartalék szegecs
 • 2 db 12x18,5 cm borító és 1 db 4x18,5 cm gerinc sörkarton alap
 • 1 db kb. 8x45 cm fűzőszövet a gerinc megerősítéséhez

Mire használható a karton borító scrapbooktechnikához?

Ezt a gyárilag előre felvágott söralátét karton alap készletet felhasználva, scrapbookpapírral vagy textíliával bevonva saját magad készíthetsz scrapbookalbumot vagy gyűrűs határidőnaplót.

A csomagban 2 db 12x18,5 cm borító alapot és egy 4x18,5 cm méretű, gerinchez használható alapot találsz.

 1. Használd fel ezt a karton borító alapot és készíts saját magad egy csodálatos könyvméretű scrapbookalbumot!
 2. Vond be kedvenc textíliáddal és varázsolj magadnak egy szabványos méretű Personal (M) gyűrűs mappát és amit azonnal feltölthetsz profi határidőnapló-betétekkel!

Hogyan használd a fűzőszövetet gerinc megerősítéséhez?

Ezt a sűrű szövésű szövetet felhasználhatod saját kezűleg kötött scrapbookalbum vagy mappa gerincének megerősítéséhez. Így az ezzel megerősített gerinc a hajtogatástól nem fog megrepedni vagy elszakadni. Erősebb és tartósabb lesz, ahhoz képest, ha csak papír, karton vagy egy réteg textília kötné össze a gerincet a borítókkal.

A csomagban 1 db kb. 8x45 cm méretű fűzőszövetet találsz, mellyel megerősítheted a scrapbookalbumod vagy gyűrűs mappád gerincét.

 • Fektesd le a textíliát az asztalra és kend be ragasztóval.
 • Helyezd rá kb. függőlegesen a középvonaltól egy kicsit följebb kb. 2 mm távolságra egymástól a két karton borítót, a borítók között a karton gerinccel úgy, hogy a szövet rálógjon legalább 2-2 cm-re a borítókra is.
 • Fektesd rá a beragasztózott fűzőszövetet fent és alul túllógó részeit az előbb összeállított kartondarabokra és simítsd őket egymásra.
 • Hagyd megszáradni.

Erős ragasztót, gélpasztát, kenhető ragasztót használj a rögzítéséhez!

Melyek a nyitható gyűrűs fémszerkezet előnyei?

A Nyitható gyűrűs fémszerkezet segítségével saját kezűleg készíthetsz magadnak nyitható gyűrűs, szabvány Personal (M) méretű határidőnaplót, kreatív kalendáriumot, kontrollmappát vagy scrapbook albumot.

 • A csomag 1 db 18 cm szabvány Personal (M) méretű, nyitható gyűrűs fémszerkezetet tartalmaz, a gyűrű átmérője 2 cm
 • amely mellé 2 pár szegecset és 2 pár tartalék szegecset csomagolunk (a biztos siker és a biztonság kedvéért).

A szerkezet szabvány méretű, ami azt jelenti, hogy a gyűrűk távolsága és a gyűrűk vastagsága pontosan illeszkedik a nemzetközi és a hazai piacon vásárolható szabvány méretű betétlapok és naptárbetétekhez. Így neked csupán a borítót kell elkészítened, s azonnal megtöltheted profi betétlapokkal. Válassz kínálatunkból hozzá Filofax (Personal) vagy Saturnus (M) termékeket!

Hogyan használd a nyitható gyűrűs fémszerkezetet?

 • Az előzetesen elkészített, bekötött borítón a fémszerkezet segítségével, azt mintegy sablont használva, jelöld be a gerincen a lyukak helyét, majd lyukaszd ki azokat.
 • A borító külső oldalára, az egyik lyukhoz helyezd el az egyik gombszegecset, a borítón belül a fémszerkezetet, majd a lyukas közepű, lábas szegecset fűzd át a lyukon.
 • Szegecselő szerszámot vagy két kalapácsot használva, (nagyon) erőteljes ütésekkel üsd össze a két szegecset. Ügyelj arra, hogy a gyűrűket ne sértsd meg. Használj vágóalátétet vagy rugalmas alátétet a felület alatt.
 • Majd végezd el ugyanezt a másik lyuknál is.

Figyelem, akkor van jó helyen a szegecs, ha a gombszegecs közepe kissé kidomborodik a külső oldalon. S, látható, hogy sikeresen átment a lábas szegecs vége.

Jó tudni! A készlet a borító textíliákat nem tartalmazza, azt te magad választhatod ki és szerezheted be méteráru üzletekben. A képek illusztrációk.

A csomag tartalma 1 db fémszerkezet, 2x2 pár szegecs, 2+1 karton borító és gerinc, könyvkötő vászon (gerinchez)
Méret 12x18,5 cm borító, 18 cm gyűrűs szerkezet (2 cm gyűrűátmérő), kb. 8x45 cm könyvkötő vászon (gerinchez)
Gyűrűtávolság 19-19-51-19-19 mm

Pack content

1 x
785 Ft‎

18 cm szabvány Personal (M) méretű, nyitható gyűrűs fémszerkezet2 pár szegeccsel és 2 pár tartalék szegeccsel Gyűrűátmérő: 2 cm

1 x
285 Ft‎

2 db 12x18,5 cm és 1 db 4x18,5 cm méretű, söralátét kartonból vágott borító scrapbookalbum vagy gyűrűs mappa készítéséhez.Söralátétkarton, 2 mm

1 x
275 Ft‎

Fűzőszövet, scrapbookalbum vagy mappa gerincének megerősítéséhezKb. 8x45 cm