Gold Stripes Kraft 12" scrapbookpapír

59787616

12" (30,5x30,5 cm) méretű, egyik oldalán natúrszínű, másik oldalán aranyszínű fényes fóliával díszített, csíkos scrapbookpapír.
180 g/m2

380 Ft‎

Mire használható a Kraft scrapbookpapír?

Ebből a különleges, újrapapír jellegű papírból természetes és vagány benyomást keltő alkotásokat készíthetsz. A natúrszínű alapkarton bármely mintás vagy színes papírral párosítva kiválóan mutat. A különleges mintázatú csillámos, fényes fóliás mintázatú papírokkal látványos és elegáns alkotásokat készíthetsz. Ne ijedj meg a nagy mintáktól! Ezekből a papírokból legtöbbször csak egy csík is elég, s, mivel egyik oldaluk mintázat nélküli, teljesen natúr, így sokáig felhasználhatók. Üdvözlőkártyák, meghívók és ültetőkártyák alapjául is szolgálhat, de tinikről szóló scrapbookalbumok, ünnepségek, évfordulók megörökítéséhez is ajánlom.

Homogén jellege miatt nagyszerűen illik scrapbookalbumokhoz: használhatod háttérpapírként melyre színes vagy mintás scrapbookpapírból vágsz a fényképek alá alátétet. De jellegénél fogva albumoldal alapjaként, a vázhoz is tökéletesen megfelel.

Születésnap, ünneplés, hétköznapi emlékek megörökítése, ajándék album, képeslap, kirándulás, gyermekek, évszakok - bármilyen téma adódik, a kraft kollekció darabjai biztosan jól kiegészítik a többi, meglévő papírodat.

A Kraft kollekciót 10-féle natúr és egyik oldalán fóliával díszített, mintás változatban is megvásárolhatod. Nézd meg a kollekció többi darabját is: Kraft scrapbookpapír készlet

Méret 12" (30,5x30,5 cm)
Súly 180 g/m2
Szín barna
Kollekció Kraft
Extrák A motívumok fényes fóliával díszítve