16x21 cm Flora Tangle notesz

67177102

A Flora Tangle egy különleges, kötött jegyzetfüzet, kézzel rajzolt, fekete mintákkal díszített borítóval és ugyancsak rajzokkal díszített, fehér színű, vonalas lapokkal, rajzolt elválasztólapokkal. Összesen 160 belső oldalnyi színezhető és díszíthető felület.
80 lap, kötött kivitel, fehér színű 110g/m2 belső lapokkal, fekete könyvjelzővel.
16x21 cm

2 885 Ft‎

Még nem vagy elég magabiztos a kézi rajzolásban? Vagy épp tetszenek a rajzokkal díszített füzetek de nincs időd telerajzolni az egészet?
Ki ne szeretné, ha nem egy unalmas, fehér vagy vonalazott jegyzetfüzetbe "kellene" írnia?

Íme itt a megoldás, egy füzet, a színezni és rajzolni vágyók számára!

Ennek a füzetnek a lapjai már első ránézésre felvidítják az embert. Vidám, rajzolt keretek díszítik minden vonalazott oldalát, itt-ott pedig bámulatosan szép, teljes oldalas rajzok választják el a vonalas blokkokat.

Mire használható a Flora Tangle notesz?

Ez egy olyan füzet, amely kívül-belül, nyomtatott Zentangle motívumokra emlékeztető kézirajz firkákkal van díszítve.
Mire használhatod? Ha van egy ilyen füzeted, abból lehet egy gyönyörű ...

  • - napló azaz írhatsz és rajzolhatsz bele, megörökítheted a fontos gondolatokat, életed eseményeit
  • - bullet journal azaz teendőnapló, amiben listázhatod és kipipálhatod az elvégzett teendőidet és nyomonkövetheted a céljaid felé vezető utat
  • - útinapló vagyis magaddal viheted legközelebbi utazásodra és lejegyezheted az utazás történetét, bekerülhetnek a belépők és a fontos emlékek
  • - art journal azaz művésznapló, tehát festhetsz, alkothatsz, ragaszthatsz bele különféle kézműves technikákkal (ha bőven bánsz a folyékony alapanyagú festékekkel és kreatív alapanyagokkal, ez esetben 2-3 lapot ragassz össze, mielőtt új oldalpárba kezdesz)
  • - scrapbook album vagyis fotókkal, díszítőelemekkel színes scrapbookpapírokkal díszített családi emlékkönyv, amiben méltó környezetben tárolhatod az életed krónikáját.
  • - színező és egyben jegyzetfüzet amit bármikor színezhetsz, festhetsz, és továbbrajzolhatsz.

Mire jó a kézzel firkálás, mi az a Zentangle technika?

Manapság egyaránt népszerű a firkálásra emlékeztető, kézzel rajzolt díszítés. Az eredeti Zentangle technika egy amerikai házaspár találmánya. Az ő motívumaikból felépített tananyagot szerte a világon hivatalos regisztrált oktatóik ismertetik meg az érdeklődő közönséggel. Ma már bizonyított tény, hogy ez a fajta rajzolási módszer pozitív hatással van a bensőnkre és számos lelki területen érhető el látványos javulás az ehhez hasonló rajztechnikák alkalmazásával.

Az ismétlődő motívumok rajzolása, színezése segít megállítani az időt, a fejünkben zakatoló gondolatok kicsit lecsendesednek és ez belső megnyugvást eredményez. Segít az ellazulásban, fókuszálásban. Rendszeres gyakorlásával tágul a képzelőerőnk, hisz egyre bátrabbak leszünk és így merészebb mintákat is kipróbálunk. Ezzel magabiztosságot is szerezhetünk, amellyel gyengéden gyógyíthatjuk a bennünk rejlő esetleges belső sebeket. De, mindenekelőtt jó móka, ami felvidítja az embert.

FSC védjeggyel rendelkező termék.

A csomag tartalma 1 db füzet
Méret 16x21 cm
Szín fehér