Love BoBunny Forever Young 12" scrapbookpapír

SBW17501765

12" (30,5x30,5 cm) méretű, mindkét oldalán mintás scrapbookpapír a BoBunny Forever Young kollekciójából
Egyik oldalán pink alapon fehér füstmintás, vidám felirattal, másik oldalán fekte-sötétszürke cikkcakkmintás.

320 Ft‎

A BoBunny Forever Young scrapbookpapír kollekciója egy élénk színekben gazdag, élettel teli, lendületes, vidám motívumkészlettel rendelkező készlet. Nemcsak nyaraláshoz, de barátságról szóló témához, tinilányokról vagy nekik készülő scrapbookalbumokhoz, képeslapokhoz és bármilyen vidám és kedves hétköznapi történet megörökítéséhez ajánlom.

Klasszul variálhatod az egyszínű papírokkal és jól kihasználhatod a mindkét oldalán más-más mintájú scrapbookpapírok minden előnyét. A motívumok között muffin, szív, csillagok, virágok, flamingók, ananászok, békejel, és vidám kaktuszok is szerepelnek. Alapszínei: limezöld, sötét rózsaszín, korall, narancs, kék, szürke, fekete és fehér. Különösen jól illenek hozzá a csillámporos, glitteres papírok és kiegészítők.

Vedd meg a teljes kollekciót egyben, kedvezményes áron és alakíts ki egyedi és vidám arculatot a határidőnaplódban, mely egész évben mosolyogni fog rád! Teljes Forever Young scrapbook papírkészlet

Vásárold meg a díszítőelemekkel együtt a teljes kollekciót egyben, kedvezményes áron és állíts össze egy tökéletes scrapbookalbumot, amiben minden egyes elem passzol egymáshoz. Teljes Forever Young scrapbook papírkészlet kiegészítőkkel.

Készíts scrapbookalbumot ezekkel a klassz scrapbookpapírokkal!

Méret 12" (30,5x30,5 cm)
Súly 190g/m2
Szín pink
Kollekció Forever Young