Together golyóstoll | Filofax

FX-132803

Feketén fogó golyóstoll a Filofax Moonlight kollekcióból fehér apró, rajzolt nőalak sziluettes mintával, arany színű fémrészekkel.
138 mm

7 390 Ft‎

Érezd magabiztosabbnak magad a Filofax Together kollekciójába tartozó, áthelyezhető lapos jegyzetfüzetének használatával, melynek egyedi kialakítású borítója a nők fiatal nemzedékét szeretné inspirálni.

A Filofax tavaly szövetségre lépett a Girl Rising nevű non-profit szervezettel, ezzel is osztozva szenvedélyes szerepvállalásukban. A Girls Rising célja, hogy pozitív irányba változzon az, ahogy a világban a nőkről és a nők oktatásáról gondolkodnak. Oktatóanyagokat, könyveket, televíziós és rádióműsorokat készítenek arról, milyen kihívásokkal néznek a nők szembe szerte a világon. Céljuk elérni, hogy a fiatal nők merjenek hangot adni, kiállni önmagukért, magabiztosságot szerezzenek, s tartsanak ki a továbbtanulás során. S ezáltal fejlettebb oktatási környezetet tudjanak létrehozni társaik számára.

Ezt a kollekciót e világszerte tevékenykedő szervezet tevékenysége inspirálta. A Filofax a Together kollekció eladásából származó profit 10%-ával a Girl Rising szervezetet támogatja, hogy ezzel is még több fiatal nő számára legyen biztosított az oktatásban való részvétel lehetősége.

A Filofax Together kollekció ezt az üzenetet közvetíti. Ezt tudva emlékezz erre minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed ezt az exkluzív Filofax golyóstollat.

A Filofax Together golyóstoll jellemzői

  • Ez a feketén fogó golyóstoll ehér apró, rajzolt nőalak sziluettes mintával, fém külsejével és a kollekció más termékein is megjelenő aranyszínű fémrészeivel tökéletesen illik a Filofax Together kollekció határidőnaplóihoz és Filofax Notebook füzeteihez.
  • Tintája feketén fog
  • Elcsavarással működik
  • Kompatibilis más a szabvány típusú golyóstollbetétekkel.
  • Kellemesen nehéz toll, kényelmes fogást és írást biztosít.
  • 138 mm hosszú, illeszkedik bármely Filofax határidőnapló tolltartójába a mini mérettől az A4 méretig.
  • Ez a golyóstoll ún. Cross típusú, csavaros golyóstollbetétet tartalmaz, ami a hazai írószeráruházakban kapható.

A csomag tartalma 1 db feketén fogó golyóstoll
Méret 138 mm
Szín fehér
Kollekció Filofax Together
Anyag Fém

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Together golyóstoll | Filofax

Together golyóstoll | Filofax

Feketén fogó golyóstoll a Filofax Moonlight kollekcióból fehér apró, rajzolt nőalak sziluettes mintával, arany színű fémrészekkel.
138 mm

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!