2020 Pocket Filofax Notebook Naptárbetét Éves álló fehér lapos

FX-20-12202

Pocket méretű, kihajtható éves tervező 1 fehér lapos álló naptárbetét Filofax Notebook-hoz a 2020. évre.

Figyelem! A koronavírus járvány kapcsán kialakult helyzet miatt ezt a terméket sajnos bizonytalan ideig nem tudjuk szállítani.

Ez a termék ideiglenesen nem elérhető. Kérj értesítést!

1 105 Ft‎

Méret: Pocket
Papír: 100 g papír

Filofax Notebook pótlap

A Filofax a legnagyobb örömmel és büszkeséggel mutatja be új Notebook-ját, mely a legsokoldalúbban kihasználható, legflexibilisebb jegyzetfüzetek közé tartozik. Rendelkezik mindazokkal a tulajdonságokkal, melyek kizárólag a te kényelmedet szolgálják és minden bizonnyal már az első használatkor levesznek a lábadról. A felhasználói igények és szokások teljes körű figyelembevételével született meg ez az új generációs jegyzetfüzet, melyre a következő forradalmian új tulajdonságok jellemzők:

A 100 grammos papírból készült pótlapok tetszés szerint áthelyezhetőek és cserélhetőek. A Filofax Notebook elválasztólapokat és vonalzót is tartalmaz, mely könyvjelzőként használható. Vonalas, üres és négyzethálós jegyzetlapokkal használható. A jegyzetfüzet teljes mértékben kisimul, de a borító vissza is hajtható.

A további Filofax Notebook méretekhez és más jegyzetlapokhoz nézd át a Filofax Notebook kategóriát!

A Filofax Notebook előnyei

Te is a Bullet Journal rendszer híve vagy?

Tipp: Ez a Filofax Notebook Naptárbetét jól használható jövőtervezőként (Future Log) a Dotted Pocket Filofax Notebook ponthálós jegyzetlapokkal együtt a BuJo rendszerhez!

A csomag tartalma 1 db lap
Szín fehér
Nyelv angol
Naptárméret Pocket, S