Team Together A5 | Filofax Notebook

FX-179517

A5 méretű, áthelyezhető lapos, világoskék színű gumipánttal záródó, sötétkék színű, rajzolt női sziluett mintás jegyzetfüzet. Laminált vastag karton alapú színes külső és belső borító, 56 db fehér, vonalas jegyzetlappal. - Filofax Notebook Team Together

6 470 Ft‎

Érezd magabiztosabbnak magad a Filofax Together kollekciójába tartozó, áthelyezhető lapos jegyzetfüzetének használatával, melynek egyedi kialakítású borítója a nők fiatal nemzedékét szeretné inspirálni.

A Filofax tavaly szövetségre lépett a Girl Rising nevű non-profit szervezettel, ezzel is osztozva szenvedélyes szerepvállalásukban. A Girls Rising célja, hogy pozitív irányba változzon az, ahogy a világban a nőkről és a nők oktatásáról gondolkodnak. Oktatóanyagokat, könyveket, televíziós és rádióműsorokat készítenek arról, milyen kihívásokkal néznek a nők szembe szerte a világon. Céljuk elérni, hogy a fiatal nők merjenek hangot adni, kiállni önmagukért, magabiztosságot szerezzenek, s tartsanak ki a továbbtanulás során. S ezáltal fejlettebb oktatási környezetet tudjanak létrehozni társaik számára.

Ezt a kollekciót e világszerte tevékenykedő szervezet tevékenysége inspirálta. A Filofax a Together kollekció eladásából származó profit 10%-ával a Girl Rising szervezetet támogatja, hogy ezzel is még több fiatal nő számára legyen biztosított az oktatásban való részvétel lehetősége.

A Filofax Together kollekció Notebook jegyzetfüzete ezt az üzenetet közvetíti. Ezt tudva emlékezz erre minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed. Ez a vastag, laminált karton borítós füzet az apró mintáival és elegáns díszítésével vidám hangulatot teremt majd minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed. 56 db vonalas, töltőtoll-barát jegyzetlapja áthelyezhető, cserélhető így pontosan olyan tartalmú jegyezetfüzetet állíthatsz össze magadnak, amire szükséged van. Fehér színű, ikerspriálja nem akadályoz: kényelmesen írhatsz bele és teljesen kinyílik az asztal felületén, de ha az öledben szeretnél írni, kellően vastagok a borítói ehhez is. A borító színeihez illő rugalmas gumiszalagos záródás pedig biztonságosan óvja a füzet tartalmát.

A Team Together A5 méretű Filofax Notebook jegyzetfüzet előnyei

Filofax Notebook egy olyan jegyzetfüzet, ami egyszerre egyesíti a spirálos jegyzetfüzetek egyszerű használatát a Filofaxtól már megszokott cserélhető lapos termékek variálhatóságával. Hiszen annak ellenére, hogy spirálozott jegyzetfüzetről beszélünk, a Filofax Notebook 100 g/m2 jegyzetlapjait tetszés szerint áthelyezheted és cserélheted.

Kényelmes írást biztosít: ez a jegyzetfüzet teljes mértékben kinyílik, borítója visszahajtható. Keskeny spirálja nem nehezíti az írást.

A Team Together A5 Filofax Notebook jegyzetfüzet jellemzői

  • - Színei és mintázata a Together kollekció mintázatával harmonizál: Sötétkék alapon színes, rajzolt nőalakok 
  • - Méret: Notebook A5 - 210×153 mm
  • - Választható Filofax Notebook betétlapok és naptárbetétek mérete: A5
  • - Tartalma: 56 db fehér színű, vonalas, töltőtoll-barát jegyzetlap
  • - Betétlapok súlya: 100 g/m2
  • - Borító anyaga: vastag, laminált sötétkék karton, sötétkék alapon narancs, világoskék, fehér, fekete és piros színű mintákkal
  • - Belső anyag: vastag, világoskék laminált karton, egyedi feliratozási lehetőséggel
  • - Záródás: világoskék színű, elasztikus zárószalag

Legyen egyedi tartalmú és kinézetű Filofax Notebook jegyzetfüzeted neked is!

Szín sötétkék
Naptárméret A5, L
Kollekció Filofax Together
Záródás Rugalmas gumi
Anyag Laminált karton

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Team Together A5 | Filofax Notebook

Team Together A5 | Filofax Notebook

A5 méretű, áthelyezhető lapos, világoskék színű gumipánttal záródó, sötétkék színű, rajzolt női sziluett mintás jegyzetfüzet. Laminált vastag karton alapú színes külső és belső borító, 56 db fehér, vonalas jegyzetlappal. - Filofax Notebook Team Together

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!