Confetti Filofax mágneses clip | mágneses klipsz

FX-132708

Műanyag borítású, füzetlapok, papírok összefogására alkalmas 5,5 cm magas, 4,4 cm széles, elegáns mágneses klipsz a Filofax Confetti kollekció mintáival díszítve.

5 990 Ft‎

100 éves, patinás múlttal rendelkező Filofax márka, mely minden mai forgalmazású, gyűrűs határidőnapló eredetije, a centenáriumra 4 varázslatosan szép kollekcióval örvendezteti meg rajongóit. Ennek egyike a Confetti kollekció.

Minden perc megér egy ünneplést! Légy büszke arra, hogy elérted azt a bizonyos mérföldkövet, legyen az bármi is! Csempéssz egy kis örömöt a naptárazás idejébe és használd a Confetti kollekció elemeit, amit kifejezetten a te tiszteletedre terveztek. Mindenre büszke lehetsz, amit csak elértél eddig az életben. Eljött hát az ideje az ünneplésnek és egy kis csillogásnak! Ez a belevaló színpaletta a pink, fekete és arany kombinációjával pont tökéletes ahhoz, hogy egy kis fényt és csillogást vigyen az életedbe és, hogy igazán királynőnek érezhesd magad.

A Filofax Confetti kollekció ezt az üzenetet közvetíti majd benned minden alkalommal. Ez a tartós, műanyagból készült, erős mágneses klipsz ugyanezt az érzést kelti majd benned minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed.

Mire jó a Filofax Confetti mágneses klipsz?

  • - Erős mágneseivel akár 20 lapot is képes összefogni, így nagyszerűen alkalmas a fontos füzet- vagy kalendáriumrészek jelölésére, egybentartására.
  • - Mintázata tökéletesen illeszkedik a Filofax Expressions kollekciójához, így az azonos mintázatú Filofax határidőnaplóban és az áthelyezhető lapos Filofax Notebookban is remek kiegészítőd lesz.
  • - Könyvjelzőként is használhatod, így egy mozdulattal odalapozhatsz, ahol legutóbb tartottál az olvasásban.
  • - Elegáns, műanyagborítású könyvjelző klipsz, amely tökéletesen ötvözi az okos tervezésből adódó előnyöket a Filofax márka exkluzivitásával.

A Filofax Confetti mágneses klipsz jellemzői

  • A csomag tartalma: 1 db mágneses klipsz
  • Mérete: 5,5x2,4 cm (csukott, félbehajtott állapotban)
  • külső és belső borítása különböző
  • műanyag borítású, a Confetti kollekció mintáival díszítve

FIGYELEM! A klipszek károsíthatják a mágneskártyával ellátott bankkártyákat. Emiatt ne használd ezt a klipszet mágneskártyák, ajándékkártyák, hotelben használt kulcskártyák vagy bankkártyák rögzítésére. Tárold ezeket minimum 2,5 cm távolságra a mágnestől.

A csomag tartalma mágneses klipsz
Mennyiség 1 db
Méret 5,5x2,4 cm
Szín pink
Kollekció Filofax Confetti
Záródás Mágneses
Anyag Műanyag

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Confetti Filofax mágneses clip | mágneses klipsz

Confetti Filofax mágneses clip | mágneses klipsz

Műanyag borítású, füzetlapok, papírok összefogására alkalmas 5,5 cm magas, 4,4 cm széles, elegáns mágneses klipsz a Filofax Confetti kollekció mintáival díszítve.