Expressions Filofax Öli clip | mágneses klipsz

FX-132834

Műanyag borítású, füzetlapok, papírok összefogására alkalmas 5,5 cm magas, 4,4 cm széles, elegáns mágneses klipsz a Filofax Expressions kollekció mintáival díszítve.

5 585 Ft‎

100 éves, patinás múlttal rendelkező Filofax márka, mely minden mai forgalmazású, gyűrűs határidőnapló eredetije, a centenáriumra 4 varázslatosan szép kollekcióval örvendezteti meg rajongóit. Ennek egyike az Expressions kollekció.

Itt az ideje áttörnöd a határokat és leráznod a szabályok béklyóját! Engedd szabadon a benned lakozó kreatív éned! Fedezd fel magadnak az Expressions kollekciót, ami minden ízében a felszabadult és laza, festékfröcskölős alkotói szabadságot hirdeti. A menta és világoskék árnyalatok, a szabálytalan fekete, fehér és arany festékcseppek pozitív kisugárzásúvá és vidám hangulatúvá varázsolják írósztalod környezetét - még élvezetesebbé téve ezzel a naptárazásra szánt időd

A Filofax Expressions kollekció ezt az üzenetet közvetíti és nyugalmat teremt majd benned minden alkalommal. Ez a tartós, műanyagból készült, erős mágneses klipsz ugyanezt az érzést kelti majd benned minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed.

Mire jó a Filofax Expressions Öli clip mágneses klipsz?

  • - Erős mágneseivel akár 20 lapot is képes összefogni, így nagyszerűen alkalmas a fontos füzet- vagy kalendáriumrészek jelölésére, egybentartására.
  • - Mintázata tökéletesen illeszkedik a Filofax Expressions kollekciójához, így az azonos mintázatú Filofax határidőnaplóban és az áthelyezhető lapos Filofax Notebookban is remek kiegészítőd lesz.
  • - Könyvjelzőként is használhatod, így egy mozdulattal odalapozhatsz, ahol legutóbb tartottál az olvasásban.
  • - Elegáns, műanyagborítású könyvjelző klipsz, amely tökéletesen ötvözi az okos tervezésből adódó előnyöket a Filofax márka exkluzivitásával.

A Filofax Indigo Öli clip mágneses klipsz jellemzői

  • A csomag tartalma: 1 db mágneses klipsz
  • Mérete: 5,5x2,4 cm (csukott, félbehajtott állapotban)
  • külső és belső borítása különböző
  • műanyag borítású, a Expressions kollekció mintáival díszítve

FIGYELEM! Az Öli klipszek károsíthatják a mágneskártyával ellátott bankkártyákat. Emiatt ne használd ezt a klipszet mágneskártyák, ajándékkártyák, hotelben használt kulcskártyák vagy bankkártyák rögzítésére. Tárold ezeket minimum 2,5 cm távolságra a mágnestől.

A csomag tartalma mágneses klipsz
Mennyiség 1 db
Méret 5,5x2,4 cm
Szín türkiz menta
Kollekció Filofax Expressions
Záródás Mágneses
Anyag Műanyag

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Expressions Filofax Öli clip | mágneses klipsz

Expressions Filofax Öli clip | mágneses klipsz

Műanyag borítású, füzetlapok, papírok összefogására alkalmas 5,5 cm magas, 4,4 cm széles, elegáns mágneses klipsz a Filofax Expressions kollekció mintáival díszítve.