Indigo teendőlista jegyzettömb | Filofax

FX-132844

60 letéphető, 100 g/m2 töltőtollbarát teendőlista jegyzettömb a Filofax Indigo kollekciójának mintázatával díszítve,
95x164 mm (9 mm magas)

3 925 Ft‎

100 éves, patinás múlttal rendelkező Filofax márka, mely minden mai forgalmazású, gyűrűs határidőnapló eredetije, a centenáriumra 4 varázslatosan szép kollekcióval örvendezteti meg rajongóit. Ennek egyike a Indigo kollekció.

Ha körülveszed magad a mindennapi naptárazás időszakára az időjárás inspirálta mintákkal díszített Indigo kollekció harmonikus kék tónusaival, azok nyugtatóan fognak hatni rád és segíteni fognak a koncentrálásban. A Filofax tervezői kutatásokat végeztek ezen a téren, s ezért alakították ki így az Indigo kollekciót, hogy azok mintái az éjszakai hóesés, a nappali eső, a ködös reggelek nyugalmát idézzék.

A Filofax Indigo kollekció ezt az üzenetet közvetíti és nyugalmat teremt majd benned minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed.

A Filofax Indigo teendőlista jegyzettömb előnyei

Tedd élvezetesebbé a teendőlistáid összeállítását ezzel a letéphető lapos jegyzettömbbel! A Indigo kollekció vidám mintáival díszített lapokat látva motiváltabbá válik az ember arra, hogy felsorolja mindazt, amit nem szabad elfelejteni vagy el kell majd végezni.

A karton hátlap nemcsak, hogy megkönnyíti az írást (akár a "levegőben" vagy az ölünkben is írhatunk rá), de tökéletesen beleilleszthető a Personal (M) vagy az A5 (L) méretű Filofax határidőnaplók hátsó borítóján a jegyzettömbök számára kialakított zsebekbe is. Így akár egész nap magaddal is hordozhatod.

Ha eldöntötted, hogy mostantól élvezni fogod a határidők és teendők vezetését, akkor egy ilyen szépséges küllemű segítőtárs, biztos, hogy minden nap motiválni fog arra, hogy használd. A Indigo kollekció elemei ráadásul teljes mértékben harmonizálnak egymással. Így akár az ehhez a mappához tökéletesen illő elválasztólapot, öntapadós jegyzetlapokat, matricaíveket, dekortapaszokat, zippzáras erszényt, de még golyóstollat is választhatsz hozzá, hogy még nagyobb örömöd teljék a használatában.

A Filofax Indigo teendőlista jegyzettömb jellemzői

Külső és belső kialakítása a Indigo kollekció elemeinek mintázatával harmonizál: fehér alapon kék-arany esőmintás, arany díszítéssel.

 • - Méret: 95x164 mm/9 mm magas
 • - Töltőtollbarát, 100 g/m2 vastag papírlapok
 • - Fejben ragasztott jegyzettömb
 • - 2 mm vastag, erős, szürkekarton hátlap,
 • - a Personal (M) vagy A5 (L) méretű határidőnaplók hátsó zsebébe illeszthető
 • - körben mintás, vonalas lapok, a sor elején pipálható körökkel
 • - To do (Tennivaló) felirat minden oldal tetején
 • - Filofax márkajelzés minden lap alján

Mit tartalmaz a Filofax Indigo teendőlista jegyzettömb?

 • - 60 db letéphető jegyzetlap

Legyen egyedi tartalmú és kinézetű Filofax határidőnaplód neked is!

 • - A Filofax betétlapok és Filofax naptárbetétek segítségével teljes mértékben személyre szabhatod jegyzetfüzeted tartalmát.
 • - Elválasztólapokkal rendszerezheted akár témánként (pl. üzlet, tanulmányok, privát, projektek, stb.) is a mappád tartalmát, így könnyebben áttekintheted jegyzeteidet. További kiegészítőket találsz a Filofax kiegészítő menüpontban. 
 • - Ha pedig imádod a színeket, a matricákat és szeretsz díszíteni, érdemes körülnézned a Filofax Dekoráció menüpontban is!
A csomag tartalma 1 db jegyzettömb (60 lap)
Méret 95x164 mm (9 mm magas)
Szín fehér
Lapméret 95x164 mm
Kollekció Filofax Indigo
Extrák Fejben ragasztott tömb, letéphető lapokkal, karton hátlappal
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Indigo teendőlista jegyzettömb | Filofax

Indigo teendőlista jegyzettömb | Filofax

60 letéphető, 100 g/m2 töltőtollbarát teendőlista jegyzettömb a Filofax Indigo kollekciójának mintázatával díszítve,
95x164 mm (9 mm magas)