Together Filofax Öli clip | mágneses klipsz

FX-132808

Műanyag borítású, füzetlapok, papírok összefogására alkalmas 5,5 cm magas, 4,4 cm széles, elegáns mágneses klipsz a Filofax Together kollekció mintáival díszítve.

5 585 Ft‎

A Filofax és az Öli Block márka izgalmas együttműködésének eredményeként jöttek létre az Öli Clip mágneses klipszek. Ez a termék az amerikai gyártmányú Öli Clip™ exkluzív, csak a Filofax számára gyártott sorozatának egyike. Egyúttal egy kihagyhatatlan elegáns és vagány kiegészítő a határidőnaplók és a különféle füzetek rajongói számára. Ismerkedjünk meg velük közelebbről!

Érezd magabiztosabbnak magad a Filofax Together kollekciójába tartozó, áthelyezhető lapos jegyzetfüzetének használatával, melynek egyedi kialakítású borítója a nők fiatal nemzedékét szeretné inspirálni.

A Filofax tavaly szövetségre lépett a Girl Rising nevű non-profit szervezettel, ezzel is osztozva szenvedélyes szerepvállalásukban. A Girls Rising célja, hogy pozitív irányba változzon az, ahogy a világban a nőkről és a nők oktatásáról gondolkodnak. Oktatóanyagokat, könyveket, televíziós és rádióműsorokat készítenek arról, milyen kihívásokkal néznek a nők szembe szerte a világon. Céljuk elérni, hogy a fiatal nők merjenek hangot adni, kiállni önmagukért, magabiztosságot szerezzenek, s tartsanak ki a továbbtanulás során. S ezáltal fejlettebb oktatási környezetet tudjanak létrehozni társaik számára.

Ezt a kollekciót e világszerte tevékenykedő szervezet tevékenysége inspirálta. A Filofax a Together kollekció eladásából származó profit 10%-ával a Girl Rising szervezetet támogatja, hogy ezzel is még több fiatal nő számára legyen biztosított az oktatásban való részvétel lehetősége.

A Filofax Together kollekció ezt az üzenetet közvetíti. Ezt tudva emlékezz erre minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed ezt a  tartós, műanyagból készült, erős mágneses klipszet.

Mire jó a Filofax Together Öli clip mágneses klipsz?

  • - Erős mágneseivel akár 20 lapot is képes összefogni, így nagyszerűen alkalmas a fontos füzet- vagy kalendáriumrészek jelölésére, egybentartására.
  • - Mintázata tökéletesen illeszkedik a Filofax Together kollekciójához, így az azonos mintázatú áthelyezhető lapos Filofax Notebookban is remek kiegészítőd lesz.
  • - Könyvjelzőként is használhatod, így egy mozdulattal odalapozhatsz, ahol legutóbb tartottál az olvasásban.
  • - Elegáns, műanyagborítású könyvjelző klipsz, amely tökéletesen ötvözi az okos tervezésből adódó előnyöket a Filofax márka exkluzivitásával.

A Filofax Together Öli clip mágneses klipsz jellemzői

  • A csomag tartalma: 1 db mágneses klipsz
  • Mérete: 5,5x2,4 cm (csukott, félbehajtott állapotban)
  • külső és belső borítása különböző
  • műanyag borítású, a Together kollekció mintáival díszítve

FIGYELEM! Az Öli klipszek károsíthatják a mágneskártyával ellátott bankkártyákat. Emiatt ne használd ezt a klipszet mágneskártyák, ajándékkártyák, hotelben használt kulcskártyák vagy bankkártyák rögzítésére. Tárold ezeket minimum 2,5 cm távolságra a mágnestől.

A csomag tartalma mágneses klipsz
Mennyiség 1 db
Méret 5,5x2,4 cm
Szín fehér
Kollekció Filofax Together
Záródás Mágneses
Anyag Műanyag

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Together Filofax Öli clip | mágneses klipsz

Together Filofax Öli clip | mágneses klipsz

Műanyag borítású, füzetlapok, papírok összefogására alkalmas 5,5 cm magas, 4,4 cm széles, elegáns mágneses klipsz a Filofax Together kollekció mintáival díszítve.

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!