Together zippzáras tolltartó | Filofax

FX-132807

Húzózáras műbőr tolltartó a Filofax Together kollekció színeiben és mintázatával. 104x230 mm

6 990 Ft‎

Érezd magabiztosabbnak magad a Filofax Together kollekciójába tartozó, áthelyezhető lapos jegyzetfüzetének használatával, melynek egyedi kialakítású borítója a nők fiatal nemzedékét szeretné inspirálni.

A Filofax tavaly szövetségre lépett a Girl Rising nevű non-profit szervezettel, ezzel is osztozva szenvedélyes szerepvállalásukban. A Girls Rising célja, hogy pozitív irányba változzon az, ahogy a világban a nőkről és a nők oktatásáról gondolkodnak. Oktatóanyagokat, könyveket, televíziós és rádióműsorokat készítenek arról, milyen kihívásokkal néznek a nők szembe szerte a világon. Céljuk elérni, hogy a fiatal nők merjenek hangot adni, kiállni önmagukért, magabiztosságot szerezzenek, s tartsanak ki a továbbtanulás során. S ezáltal fejlettebb oktatási környezetet tudjanak létrehozni társaik számára.

Ezt a kollekciót e világszerte tevékenykedő szervezet tevékenysége inspirálta. A Filofax a Together kollekció eladásából származó profit 10%-ával a Girl Rising szervezetet támogatja, hogy ezzel is még több fiatal nő számára legyen biztosított az oktatásban való részvétel lehetősége.

A Filofax Together kollekció ezt az üzenetet közvetíti. Ezt tudva emlékezz erre minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed ezt a tolltartót. E kollekció része ez a tolltartó is a Filofax Together kollekció mintázatával.

Mire jó a Filofax Together tolltartó?

  • - Ahelyett, hogy szanaszét kellene tárolnod mindent, amire a naptárazás során szükséged van, egy ilyen klassz zippzáras tolltartóba is teheted őket!
  • - Ebbe a tolltartóba rejthetsz írószereket, pénzt, kártyát, naptárdíszítő kellékeket. Egy helyen kéznél lesz minden!
  • - A Together kollekció elemei teljes mértékben harmonizálnak egymással. Így ez a tolltartó tökéletesen illik a Together kollekcióban található Filofax Notebook jegyzetfüzet, elválasztólapok, öntapadós jegyzetlapok, washi tape dekortapaszok, matricák, de még a golyóstollhoz is. Így még nagyobb örömöd telik majd a határidőnaplód használatában.

A Filofax Together zippzáras tolltartó jellemzői

  • - Arany színű, fém húzózár, Filofax márkajelzéssel
  • - Színei és mintázata megegyezik a Together kollekció más elemeiével
  • - 104x230 mm
  • - fehér alapon apró, rajzolt nőalakos mintával és kis szívecskékkel, texturált felülettel.
A csomag tartalma 1 db húzózáras, mintás tolltartó
Méret 104x230 mm
Szín fehér
Kollekció Filofax Together
Záródás Zipzáras
Anyag Műbőr

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Together zippzáras tolltartó | Filofax

Together zippzáras tolltartó | Filofax

Húzózáras műbőr tolltartó a Filofax Together kollekció színeiben és mintázatával. 104x230 mm