Expressions zippzáras erszény | Filofax

FX-132712

Personal és A5 méretű gyűrűs mappába vagy Clipbook jegyzetfüzetbe fűzhető, húzózáras műanyag erszény, jegyzetek, pénz, kártyák és egyéb tárgyak tárolására a Filofax Expressions kollekció színeiben és mintázatával. 102x170 mm

4 755 Ft‎

2021. évben 100 éves, patinás múlttal rendelkező Filofax márka, mely minden mai forgalmazású, gyűrűs határidőnapló eredetije, a centenáriumra 4 varázslatosan szép kollekcióval örvendezteti meg rajongóit. Ennek egyike az Expressions kollekció. E kollekció része ez a lefűzhető, zippzáras erszény is a Filofax Expressions kollekció mintázatával.

Mire jó a Filofax Expressions zippzáras erszény?

  • - Ahelyett, hogy szanaszét kellene tárolnod mindent, amire a naptárazás során szükséged van, egy ilyen klassz lefűzhető, zippzáras erszénybe is teheted őket!
  • - Ebbe a bármely A5 (L) vagy Personal (M) gyűrűs határidőnaplóba vagy Filofax Clipbook jegyzetfüzetbe lefűzhető erszénybe rejthetsz fontos jegyzeteket, írószereket, pénzt, kártyát, naptárdíszítő kellékeket. Egy helyen kéznél lesz minden!
  • -  Az Expressions kollekció elemei teljes mértékben harmonizálnak egymással. Így ez az erszény tökéletesen illik az Expressions kollekcióban található Filofax határidőnapló, Notebook jegyzetfüzet, elválasztólapok, öntapadós jegyzetlapok, washi tape dekortapaszok, matricák, de még a golyóstollhoz is. Így még nagyobb örömöd telik majd a határidőnaplód használatában.
  • - különleges kialakítású lyukasztása mentén szabvány gyűrűs határidőnaplóba és Clipbook jegyzetfüzetbe (Personal, A5) és Filofax Clipbook (Personal, A5) jegyzetfüzetbe is lefűzhető.

A Filofax Expressions zippzáras erszény jellemzői

  • - Arany színű, fém húzózár, Filofax márkajelzéssel
  • - Színei és mintázata megegyezik az Expressions kollekció más elemeiével
  • - 102x170 mm
  • - speciális lyukasztása miatt A5 és Personal (M) gyűrűs határidőnaplóba és Clipbook jegyzetfüzetbe fűzhető
  • - Mentazöld, égszínkék, fekete, és fehér színű festékfoltos mintával, arany présfóliás részekkel a Filofax Expressions kollekció mintáival.

Itt az ideje áttörnöd a határokat és leráznod a szabályok béklyóját! Engedd szabadon a benned lakozó kreatív éned! Fedezd fel magadnak az Expressions kollekciót, ami minden ízében a felszabadult és laza, festékfröcskölős alkotói szabadságot hirdeti. A menta és világoskék árnyalatok, a szabálytalan fekete, fehér és arany festékcseppek pozitív kisugárzásúvá és vidám hangulatúvá varázsolják írósztalod környezetét - még élvezetesebbé téve ezzel a naptárazásra szánt időd.

A csomag tartalma 1 db húzózáras, mintás erszény
Méret 102x170 mm
Szín türkiz menta
Naptárméret Többféle mérethez
Típus Tasak
Kollekció Filofax Expressions
Záródás Zipzáras
Anyag Műanyag

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Expressions zippzáras erszény | Filofax

Expressions zippzáras erszény | Filofax

Personal és A5 méretű gyűrűs mappába vagy Clipbook jegyzetfüzetbe fűzhető, húzózáras műanyag erszény, jegyzetek, pénz, kártyák és egyéb tárgyak tárolására a Filofax Expressions kollekció színeiben és mintázatával. 102x170 mm

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!