Together öntapadó jegyzettömbök | Filofax

FX-132806

Mintás öntapadó jegyzetek naptárdíszítéshez. 4-féle öntapadó jegyzettömb és 4 öntapadó jelölőcímke a Filofax Together kollekciójából lefűzhető karton alapon. Multifit - bármely gyűrűs határidőnaplóba és Filofax Notebook-ba lefűzhető.

3 290 Ft‎

Érezd magabiztosabbnak magad a Filofax Together kollekciójába tartozó, áthelyezhető lapos jegyzetfüzetének használatával, melynek egyedi kialakítású borítója a nők fiatal nemzedékét szeretné inspirálni.

A Filofax tavaly szövetségre lépett a Girl Rising nevű non-profit szervezettel, ezzel is osztozva szenvedélyes szerepvállalásukban. A Girls Rising célja, hogy pozitív irányba változzon az, ahogy a világban a nőkről és a nők oktatásáról gondolkodnak. Oktatóanyagokat, könyveket, televíziós és rádióműsorokat készítenek arról, milyen kihívásokkal néznek a nők szembe szerte a világon. Céljuk elérni, hogy a fiatal nők merjenek hangot adni, kiállni önmagukért, magabiztosságot szerezzenek, s tartsanak ki a továbbtanulás során. S ezáltal fejlettebb oktatási környezetet tudjanak létrehozni társaik számára.

Ezt a kollekciót e világszerte tevékenykedő szervezet tevékenysége inspirálta. A Filofax a Together kollekció eladásából származó profit 10%-ával a Girl Rising szervezetet támogatja, hogy ezzel is még több fiatal nő számára legyen biztosított az oktatásban való részvétel lehetősége.

A Filofax Together kollekció ezt az üzenetet közvetíti s e kollekció része ez a lefűzhető kivitelű jegyzettömb készlet is a Filofax Moonlight kollekció mintázatával.. Ezt tudva emlékezz erre minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed ezt a jegyzettömbkészletet.

Mire jó a Filofax Together öntapadó jegyzettömb készlet?

  • - Ki mondta, hogy a teendőket, határidőket, találkozókat csak szimplán feljegyezni lehet? Miért ne csinálnád másképp, ha ilyen nagyszerű kiegészítők állnak rendelkezésedre? Dekorálj, díszíts, dobd fel a tervezésre szánt füzeted, mappád lapjait!
  • - Ez a bármely gyűrűs határidőnaplóba vagy Filofax Notebook jegyzetfüzetbe lefűzhető jegyzettömb készlet segít felhívni a figyelmet a határidőnaplódban a fontos dátumokra, eseményekre és teendőkre. Válaszd le a megfelelőt, és ragaszd az adott naphoz, nincs más dolgod!
  • Ezek az öntapadós és áthelyezhető jegyzetlapok remekül használhatók a határidőnaplódban ismétlődő tevékenységek jelölésére vagy az adott hét kinézetének csinosítására. Válogass közülük és dobd fel az unalmas hétköznapokat ezekkel a színes matricákkal!
  • -  A Together kollekció elemei teljes mértékben harmonizálnak egymással. Így ez az öntapadós jegyzettömb készlet tökéletesen illik a Together kollekcióban található Filofax határidőnapló, Notebook jegyzetfüzet, elválasztólapok, öntapadós jegyzetlapok, washi tape dekkortapaszok, zippzáras erszény, de még a golyóstollhoz is. Így még nagyobb örömöd telik majd a határidőnaplód használatában.
  • - különleges kialakítású lyukasztása mentén bármely szabvány gyűrűs határidőnaplóba és Clipbook jegyzetfüzetbe (Pocket, S, Personal, M, A5 és A4) és Filofax Notebook (Smart, Pocket, A5, A4) jegyzetfüzetbe is lefűzhető.

Mit tartalmaz a Filofax Together öntapadó jegyzettömb készlet?

  • - 8 db öntapadó jegyzettömb
  • - minden tömb 20 lapból áll (összesen 160 db lap)
  • - 95x164 mm méretű, lefűzhető karton lapon
  • - 4-féle jegyzettömb (írható vonalas, jegyzet, ötletlista és álló emlékeztető), 4-féle jelölőcímke (2 db zászló 2 színes, feliratos lap)
  • - fehér, kék, világoskék, piros, barna és narancs színű mintázatokkal.
A csomag tartalma 4 tömb öntapadó jegyzettömb és 4 tömb öntapadó jelölőcímke lefűzhető kartonlapon
Mennyiség 8x25 (összesen 200 db)
Szín élénk
Naptárméret Többféle mérethez
Típus Jelölőcímke
Kollekció Filofax Together
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Together öntapadó jegyzettömbök | Filofax

Together öntapadó jegyzettömbök | Filofax

Mintás öntapadó jegyzetek naptárdíszítéshez. 4-féle öntapadó jegyzettömb és 4 öntapadó jelölőcímke a Filofax Together kollekciójából lefűzhető karton alapon. Multifit - bármely gyűrűs határidőnaplóba és Filofax Notebook-ba lefűzhető.

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!