Together washi tape készlet | Filofax

FX-132804

3 db 15 mm széles, 15 m hosszú rizspapír washi tape (dekortapasz) a Filofax Together kollekcióhoz illő mintákkal
Piros alapon színes, rajzolt mintás szívecskés, világoskék alapon színes TOGETHER feliratú és fehér alapon rajzolt női sziluett mintás tekercsek.

5 590 Ft‎

Érezd magabiztosabbnak magad a Filofax Together kollekciójába tartozó, áthelyezhető lapos jegyzetfüzetének használatával, melynek egyedi kialakítású borítója a nők fiatal nemzedékét szeretné inspirálni.

A Filofax tavaly szövetségre lépett a Girl Rising nevű non-profit szervezettel, ezzel is osztozva szenvedélyes szerepvállalásukban. A Girls Rising célja, hogy pozitív irányba változzon az, ahogy a világban a nőkről és a nők oktatásáról gondolkodnak. Oktatóanyagokat, könyveket, televíziós és rádióműsorokat készítenek arról, milyen kihívásokkal néznek a nők szembe szerte a világon. Céljuk elérni, hogy a fiatal nők merjenek hangot adni, kiállni önmagukért, magabiztosságot szerezzenek, s tartsanak ki a továbbtanulás során. S ezáltal fejlettebb oktatási környezetet tudjanak létrehozni társaik számára.

Ezt a kollekciót e világszerte tevékenykedő szervezet tevékenysége inspirálta. A Filofax a Together kollekció eladásából származó profit 10%-ával a Girl Rising szervezetet támogatja, hogy ezzel is még több fiatal nő számára legyen biztosított az oktatásban való részvétel lehetősége.

A Filofax Together kollekció ezt az üzenetet közvetíti. Ezt tudva emlékezz erre minden alkalommal, amikor a kezedbe veszed ezt a washi tape készletet. E kollekció része a trendi washi tape szett a Filofax Together kollekció mintázatával. A mintás, rizspapírból készült öntapadós szalag akár kézzel is könnyen téphető, viszont erősen megtapad bármilyen felületen. A felragasztott tapasz nyom nélkül eltávolítható, és újra felragasztható.

Mire jó a Filofax Together washi tape készlet?

  • - Különleges textúrája és könnyű kezelhetősége miatt bátran ajánlom mint díszítőelemet, határidőnapló díszítéshez és bármilyen scrapbook projekthez, képeslapdíszítéshez, Art Journal és Bible Journal (kreatív bibliatanulmányozás) technikához.
  • - Kártyákon, scrapbook oldalakon, minialbumokon, képkereteken, bármilyen dekorálásra szánt felületen sikerrel alkalmazhatod ezeket az öntapadós dekorszalagokat.
  • - A különféle mintázatoknak és színeknek köszönhetően varázslatos eredményt érhetsz el extra gyors sebességgel, hiszen felragasztásához nincs szükség ragasztóra.
  • -  A Together kollekció elemei teljes mértékben harmonizálnak egymással. Így ez a washi tape készélet tökéletesen illik a Confetti kollekcióban található Filofax határidőnapló, Notebook jegyzetfüzet, elválasztólapok, öntapadós jegyzetlapok, matricaívek, zippzáras erszény, de még a golyóstollhoz is. Így még nagyobb örömöd telik majd a határidőnaplód használatában.

Mit tartalmaz a Filofax Together washi tape készlet?

  • - 3 tekercs különböző színű washi tape öntapadó dekortapaszt
  • - 3x15 méter, 15 mm széles tekercs
  • - 3-féle szín: Piros alapon színes, rajzolt mintás szívecskés, világoskék alapon színes TOGETHER feliratú és fehér alapon rajzolt női sziluett mintás tekercsek.
A csomag tartalma 3 tekercs
Mennyiség 3x15 m
Méret 15 mm
Szín élénk
Kollekció Filofax Together
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Together washi tape készlet | Filofax

Together washi tape készlet | Filofax

3 db 15 mm széles, 15 m hosszú rizspapír washi tape (dekortapasz) a Filofax Together kollekcióhoz illő mintákkal
Piros alapon színes, rajzolt mintás szívecskés, világoskék alapon színes TOGETHER feliratú és fehér alapon rajzolt női sziluett mintás tekercsek.