Centenárium matricakészlet | Filofax

FX-132788

6 ív összesen 218 db áthelyezhető, írható felületű, lefűzhető naptármatricát tartalmazó matricaív különféle formákkal, jelölőcímkékkel, szófelhőkkel, díszítőcsíkokkal a 100 éves Filofax Centenáriumi kollekciójának színeiben és mintázatával.

2 670 Ft‎

2021. évben 100 éves, patinás múlttal rendelkező Filofax márka, mely minden mai forgalmazású, gyűrűs határidőnapló eredetije, a centenáriumra egy szép kollekcióval örvendezteti meg rajongóit. Ez a Centenáriumi kollekció. E kollekció része ez a lefűzhető kivitelű matricakészlet is a Filofax Centenáriumi kollekció színeiben.

Mire jó a Filofax Centenáriumi matricakészlet?

  • - Ki mondta, hogy a teendőket, határidőket, találkozókat csak szimplán feljegyezni lehet? Miért ne csinálnád másképp, ha ilyen nagyszerű kiegészítők állnak rendelkezésedre? Dekorálj, díszíts, dobd fel a tervezésre szánt füzeted, mappád lapjait!
  • - Ez a bármely gyűrűs határidőnaplóba vagy Filofax Notebook jegyzetfüzetbe lefűzhető matricakészlet segít felhívni a figyelmet a határidőnaplódban a fontos dátumokra, eseményekre és teendőkre. Válaszd le a megfelelőt, ragaszd az adott naphoz, nincs más dolgod!
  • Ezek a matricák remekül használhatók a határidőnaplódban ismétlődő tevékenységek jelölésére vagy az adott hét kinézetének csinosítására. Válogass közülük és dobd fel az unalmas hétköznapokat ezekkel a színes matricákkal!
  • -  A Centenáriumi kollekció elemei teljes mértékben harmonizálnak egymással. Így ez a matricakészlet tökéletesen illik a Centenáriumi kollekcióban található Filofax határidőnaplóhoz és a golyóstollhoz is. Így még nagyobb örömöd telik majd a határidőnaplód használatában.
  • - különleges kialakítású lyukasztása mentén bármely szabvány gyűrűs határidőnaplóba és Clipbook jegyzetfüzetbe (Pocket, S, Personal, M, A5 és A4) és Filofax Notebook (Smart, Pocket, A5, A4) jegyzetfüzetbe is lefűzhető.

Mit tartalmaz a Filofax Centenáriumi matricakészlet?

  • - 6 ív (3-féle matrica, mindegyikből 2 db)
  • - 95x164 mm
  • - 218 db áthelyezhető, írható felületű matrica
  • - 2 ív dekorációs matrica, 2 ív tervezőmatrica, 2 ív funkcionális matrica
  • - Szénszürke, bézs, púderrózsaszín, égszínkék és arany színű részekkel.

Minden perc megér egy ünneplést! Légy büszke arra, hogy elérted azt a bizonyos mérföldkövet, legyen az bármi is! Csempéssz egy kis örömöt a naptárazás idejébe és használd a Centenáriumi kollekció elemeit. Mindenre büszke lehetsz, amit csak elértél eddig az életben. Eljött hát az ideje az ünneplésnek és egy kis csillogásnak! Ez a matricakészlet tökéletesen alkalmas arra, hogy egy kis fényt és csillogást vigyen az életedbe és, hogy igazán királynőnek érezhesd magad.

A csomag tartalma6 db lefűzhető matricaív
Mennyiség218 db áthelyezhető matrica (összesen)
Méret9,5x16,5 cm
Színpasztell
NaptárméretTöbbféle mérethez
KollekcióFilofax Centenárium
AnyagPapír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Centenárium matricakészlet | Filofax

Centenárium matricakészlet | Filofax

6 ív összesen 218 db áthelyezhető, írható felületű, lefűzhető naptármatricát tartalmazó matricaív különféle formákkal, jelölőcímkékkel, szófelhőkkel, díszítőcsíkokkal a 100 éves Filofax Centenáriumi kollekciójának színeiben és mintázatával.

Olvasd el a kapcsolódó cikkeket a blogon!