Expressions öntapadó jegyzettömbök | Filofax

FX-132722

Mintás öntapadó jegyzetek naptárdíszítéshez. 4-féle öntapadó jegyzettömb és 4 öntapadó jelölőcímke a Filofax Expressions kollekciójából lefűzhető karton alapon. Multifit - bármely gyűrűs határidőnaplóba és Filofax Notebook-ba lefűzhető.

3 290 Ft‎

2021. évben 100 éves, patinás múlttal rendelkező Filofax márka, mely minden mai forgalmazású, gyűrűs határidőnapló eredetije, a centenáriumra 4 varázslatosan szép kollekcióval örvendezteti meg rajongóit. Ennek egyike az Expressions kollekció. E kollekció része ez a lefűzhető kivitelű jegyzettömb készlet is a Filofax Expressions kollekció mintázatával.

Mire jó a Filofax Expressions öntapadó jegyzettömb készlet?

  • - Ki mondta, hogy a teendőket, határidőket, találkozókat csak szimplán feljegyezni lehet? Miért ne csinálnád másképp, ha ilyen nagyszerű kiegészítők állnak rendelkezésedre? Dekorálj, díszíts, dobd fel a tervezésre szánt füzeted, mappád lapjait!
  • - Ez a bármely gyűrűs határidőnaplóba vagy Filofax Notebook jegyzetfüzetbe lefűzhető jegyzettömb készlet segít felhívni a figyelmet a határidőnaplódban a fontos dátumokra, eseményekre és teendőkre. Válaszd le a megfelelőt, és ragaszd az adott naphoz, nincs más dolgod!
  • Ezek az öntapadós és áthelyezhető jegyzetlapok remekül használhatók a határidőnaplódban ismétlődő tevékenységek jelölésére vagy az adott hét kinézetének csinosítására. Válogass közülük és dobd fel az unalmas hétköznapokat ezekkel a színes matricákkal!
  • -  Az Expressions kollekció elemei teljes mértékben harmonizálnak egymással. Így ez az öntapadós jegyzettömb készlet tökéletesen illik a Expressions kollekcióban található Filofax határidőnapló, Notebook jegyzetfüzet, elválasztólapok, öntapadós jegyzetlapok, washi tape dekkortapaszok, zippzáras erszény, de még a golyóstollhoz is. Így még nagyobb örömöd telik majd a határidőnaplód használatában.
  • - különleges kialakítású lyukasztása mentén bármely szabvány gyűrűs határidőnaplóba és Clipbook jegyzetfüzetbe (Pocket, S, Personal, M, A5 és A4) és Filofax Notebook (Smart, Pocket, A5, A4) jegyzetfüzetbe is lefűzhető.

Mit tartalmaz a Filofax Expressions öntapadó jegyzettömb készlet?

  • - 8 db öntapadó jegyzettömb
  • - minden tömb 25 lapból áll (összesen 200 db lap)
  • - 95x164 mm méretű, lefűzhető karton lapon
  • - 4-féle jegyzettömb (írható vonalas, jegyzet, apró örömök és mini teendőlista), 4-féle jelölőcímke (2 db zászló 2 színes, feliratos lap)
  • - Mentazöld, égszínkék, fekete, és fehér színekben, a Filofax Expressions kollekció mintáival.

Itt az ideje áttörnöd a határokat és leráznod a szabályok béklyóját! Engedd szabadon a benned lakozó kreatív éned! Fedezd fel magadnak az Expressions kollekciót, ami minden ízében a felszabadult és laza, festékfröcskölős alkotói szabadságot hirdeti. A menta és világoskék árnyalatok, a szabálytalan fekete, fehér és arany festékcseppek pozitív kisugárzásúvá és vidám hangulatúvá varázsolják írósztalod környezetét - még élvezetesebbé téve ezzel a naptárazásra szánt időd.

A csomag tartalma 4 tömb öntapadó jegyzettömb és 4 tömb öntapadó jelölőcímke lefűzhető kartonlapon
Mennyiség 8x25 (összesen 200 db)
Szín pasztell
Naptárméret Többféle mérethez
Típus Jelölőcímke
Kollekció Filofax Expressions
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Expressions öntapadó jegyzettömbök | Filofax

Expressions öntapadó jegyzettömbök | Filofax

Mintás öntapadó jegyzetek naptárdíszítéshez. 4-féle öntapadó jegyzettömb és 4 öntapadó jelölőcímke a Filofax Expressions kollekciójából lefűzhető karton alapon. Multifit - bármely gyűrűs határidőnaplóba és Filofax Notebook-ba lefűzhető.

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!