Expressions matricakészlet | Filofax

FX-132721

6 ív összesen 284 db áthelyezhető, írható felületű, lefűzhető naptármatricát tartalmazó matricaív különféle formákkal, jelölőcímkékkel, szófelhőkkel, díszítőcsíkokkal a Filofax Expressions kollekciójának színeiben és mintázatával.

2 790 Ft‎

2021. évben 100 éves, patinás múlttal rendelkező Filofax márka, mely minden mai forgalmazású, gyűrűs határidőnapló eredetije, a centenáriumra 4 varázslatosan szép kollekcióval örvendezteti meg rajongóit. Ennek egyike az Expressions kollekció. E kollekció része ez a lefűzhető kivitelű matricakészlet is a Filofax Expressions kollekció mintázatával.

Mire jó a Filofax Expressions matricakészlet?

  • - Ki mondta, hogy a teendőket, határidőket, találkozókat csak szimplán feljegyezni lehet? Miért ne csinálnád másképp, ha ilyen nagyszerű kiegészítők állnak rendelkezésedre? Dekorálj, díszíts, dobd fel a tervezésre szánt füzeted, mappád lapjait!
  • - Ez a bármely gyűrűs határidőnaplóba vagy Filofax Notebook jegyzetfüzetbe lefűzhető matricakészlet segít felhívni a figyelmet a határidőnaplódban a fontos dátumokra, eseményekre és teendőkre. Válaszd le a megfelelőt, ragaszd az adott naphoz, nincs más dolgod!
  • Ezek a matricák remekül használhatók a határidőnaplódban ismétlődő tevékenységek jelölésére vagy az adott hét kinézetének csinosítására. Válogass közülük és dobd fel az unalmas hétköznapokat ezekkel a színes matricákkal!
  • -  Az Expressions kollekció elemei teljes mértékben harmonizálnak egymással. Így ez a matricakészlet tökéletesen illik az Expressions kollekcióban található Filofax határidőnapló, Notebook jegyzetfüzet, elválasztólapok, öntapadós jegyzetlapok, washi tape dekkortapaszok, zippzáras erszény, de még a golyóstollhoz is. Így még nagyobb örömöd telik majd a határidőnaplód használatában.
  • - különleges kialakítású lyukasztása mentén bármely szabvány gyűrűs határidőnaplóba és Clipbook jegyzetfüzetbe (Pocket, S, Personal, M, A5 és A4) és Filofax Notebook (Smart, Pocket, A5, A4) jegyzetfüzetbe is lefűzhető.

Mit tartalmaz a Filofax Expressions matricakészlet?

  • - 6 ív (3-féle matrica, mindegyikből 2 db)
  • - 95x164 mm
  • - 284 db áthelyezhető, írható felületű matrica
  • - 2 ív dekorációs matrica, 2 ív tervezőmatrica, 2 ív funkcionális matrica
  • - Mentazöld, égszínkék, fekete, fehér és arany színű részekkel.

Itt az ideje áttörnöd a határokat és leráznod a szabályok béklyóját! Engedd szabadon a benned lakozó kreatív éned! Fedezd fel magadnak az Expressions kollekciót, ami minden ízében a felszabadult és laza, festékfröcskölős alkotói szabadságot hirdeti. A menta és világoskék árnyalatok, a szabálytalan fekete, fehér és arany festékcseppek pozitív kisugárzásúvá és vidám hangulatúvá varázsolják írósztalod környezetét - még élvezetesebbé téve ezzel a naptárazásra szánt időd.

A csomag tartalma 6 db lefűzhető matricaív
Mennyiség 284 db áthelyezhető matrica (összesen)
Méret 9,5x16,5 cm
Szín pasztell
Naptárméret Többféle mérethez
Kollekció Filofax Expressions
Anyag Papír

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Expressions matricakészlet | Filofax

Expressions matricakészlet | Filofax

6 ív összesen 284 db áthelyezhető, írható felületű, lefűzhető naptármatricát tartalmazó matricaív különféle formákkal, jelölőcímkékkel, szófelhőkkel, díszítőcsíkokkal a Filofax Expressions kollekciójának színeiben és mintázatával.

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!