5 db köralakú festőszivacs klf. méret

P5935

5 db-os, fanyelű, köralakú festőszivacs stencilezéshez és antikoláshoz
1, 2, 3, 4 és 5 cm átmérő

495 Ft‎

Mire jó a köralakú festőszivacs?

A fanyelű festőszivacs puha felületén összegyűjti a festékanyagot, így egyenletes festékfelvitelt biztosít számodra a választott felületen. Használd ezt az eszközt, ha határozatlan szélű, ködszerű festékfoltot szeretnél kialakítani. Pigmentben gazdag festékanyagokhoz és nedves alapanyagokhoz is használhatod (pl. bélyegzőtinta, akrilfesték, antikolópaszta).

A köralakú festőszivacs készlet előnyei

  • A fanyelű festőszivacs  segítségével könnyen, gyorsan és kényelmesen tudsz felvinni különféle kreatív festékanyagot és folyékony ragasztót a felületre: antikolópaszta, festék, bélyegzőtinta, folyékony ragasztó.

  • A különféle átmérőnek köszönhetően akár kis, akár nagy felületre is a felviheted a festéket, a megfelelő méretű festőszivacsot használva. Méretétől függően képes befedni a felületet és segíti a gyors és nagyobb terjedelmű festékfelvitelt.

  • Jól használható színátmenetes hatások kialakításához, ún. blending tool-ként. Használd ezt az eszközt, ha határozatlan szélű, ködszerű festékfoltot szeretnél kialakítani.
  • Tökéletes akár kis, akár nagy minták stencilezéséhez, közvetlen festékfelvitelhez, papírszélek antikolásához és festéséhez is.

  • Használhatod papír, textília, fém, műanyag és más felületekhez is. Jól alkalmazhatod tinta, festék, paszta felviteléhez, hátterek kialakításához, motívumok és feliratok stencilezéséhez és antikoláshoz is.

A csomag tartalma 5 db festőszivacs
Méret 1, 2, 3, 4, 5 cm átmérő
Anyag Szivacs

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

5 db köralakú festőszivacs klf. méret

5 db köralakú festőszivacs klf. méret

5 db-os, fanyelű, köralakú festőszivacs stencilezéshez és antikoláshoz
1, 2, 3, 4 és 5 cm átmérő

Olvasd el a kapcsolódó bejegyzéseket a blogon!