A5 rózsaszín ponthálós heti naptár TopTimer Rainbow

20T018R-00E

Rózsaszínű, A5 (130x210 mm) méretű notesz a TopTimer Rainbow kollekciójából.
1 hét + 1 ponthálós jegyzetlap beosztású, 2020. évi naptár
128 oldal, fényes műbőr borító, a borító színvilágával harmonizáló gumiszalag és jelzőszalag 
70 g/m2 súlyú, fehér színű belívek.

Íme egy modern, látványos külsejű notesz, a mostanság legtrendibbnek számító, ponthálós lapokkal, plusz heti beosztású naptárral ami hűséges segítőtársad lehet a mindennapokban!

Mégis mire jó egy ponthálós notesz? A pontháló megadja neked a lehetőséget, hogy egy toll segítségével szabadkézzel követve a pontozást, táblázatokat, vonalakat, változatos oldalterveket alakíthass ki. A végeredmény szellős és látványos lesz! Díszítsd egyedileg, rajzolj és listázz bele tetszésed szerint! Ezt a noteszt a Bullet Journal rendszer kedvelőinek kifejezetten ajánlom!

Hogyan használható a heti naptárral kiegészített Rainbow ponthálós notesz?

Ha már hallottál Ryder Carroll Bullet Journal® idő- és teendőszervező rendszeréről, akkor tudod, hogy ő is ponthálós lapokra álmodta meg ezt a nagyszerű szisztémát.

A Bullet Journal (röviden BuJo) alapvetően a tennivalók listázásának, fontos jegyzetek gyűjtésének rendszere, amely egyben határidőnaplóként és időtervezőként is funkcionál. A legnagyobb előnye, hogy teljesen egyedi, személyre szabhatóan alakítható belső elrendezést kínál.

Fontosabb részei: tartalomjegyzék, napi szervezésre és havi tervezésre szolgáló oldalak, gyors jegyzetelésre szolgáló részek, különféle listák a hosszú- és rövidtávú célok elérésére. Bármit kigyűjthetünk, nyomon követhetünk, naplózhatunk vele. Eredményeinket, az elvégzett teendőket és az elért célokat pedig sajátságos és akár egyedi kialakítású szimbólumokkal jelölhetjük.

Maga a rendszer éppen olyan flexibilis és kialakítható, mint amennyire te igényled. Szépítheted, rajzolhatsz bele, alkalmazhatsz különféle kreatív megoldásokat. De használhatsz csupán funkcionális jelöléseket is, ha nem a díszített napló vezetése a célod.

Ez a rendszer, mely két év alatt villámgyorsan meghódította a világot, most már számodra is elérhető, s egy ilyen pontozott jegyzetfüzettel te is azonnal elkezdheted!

Milyen előnyökkel rendelkezik a heti naptárral kiegészített Rainbow ponthálós notesz?

  • 1 lap + 1 ponthálós jegyzetoldalt tartalmaz, így a heti beosztású jövőtervezőt már meg sem kell rajzolnod, mellé pedig egyedi módon alakíthatod ki a listáidat, rajzolhatsz és díszíthetsz kedvedre!
  • 128 oldalt tartalmaz, így bőven lesz lehetőséged megtölteni jegyzetekkel és listákkal
  • 1 db jelzőszalaggal rendelkezik, így azonnal fel is ütheted a noteszedet a kívánt helyen.
  • a borító színvilágával harmonizáló gumiszalaggal záródik, így kompakt módon záródik, nem gyűrődnek a lapjai még a táskában sem.
  • 70 g/m2 ofszet lapokat tartalmaz, melyre akár ceruzával, akár tollal is írhatsz. 
  • a belső fehér színű oldalakon halvány szürke nyomású ponthálóval, mely vezeti a kezedet rajzoláskor de nem zavarja az összképet
  • fényes műbőr borítású borító mely táskában hordozva sem fog megsérülni
Méret A5 (130x210 mm)
Szín pink
Naptárbeosztás Heti
Záródás Rugalmas gumi
Extrák ponthálós jegyzetlapok, könyvjelző
Anyag Műbőr