Sötétkék pöttyös ponthálós notesz A5

LSP01

Csodálatosan szép kivitelű, a négy évszak grafikájával díszített, egyedi feliratozásra lehetőséget adó A5 méretű ponthálós notesz.
160 oldal, kemény borítós, fűzött kivitel, 3 db könyvjelzővel
160 g/m2 súlyú, fehér színű ponthálós lapok

Ez a termékünk rövidesen újra kapható lesz!

Íme egy csodálatosan szép kivitelű, a négy évszak grafikájával díszített borítójú, elegáns külsejű notesz, a mostanság legtrendibbnek számító, ponthálós lapokkal, ami hűséges segítőtársad lehet a mindennapokban!

Mégis mire jó egy ponthálós notesz? A pontháló megadja neked a lehetőséget, hogy egy toll segítségével szabadkézzel követve a pontozást, táblázatokat, vonalakat, változatos oldalterveket alakíthass ki. A végeredmény szellős és látványos lesz! Díszítsd egyedileg, rajzolj és listázz bele tetszésed szerint! Ezt a noteszt a Bullet Journal rendszer kedvelőinek kifejezetten ajánlom!

Hogyan használható a Sötétkék A5 Pöttyös ponthálós notesz?

Ha már hallottál Ryder Carroll Bullet Journal® idő- és teendőszervező rendszeréről, akkor tudod, hogy ő is ponthálós lapokra álmodta meg ezt a nagyszerű szisztémát.

A Bullet Journal (röviden BuJo) alapvetően a tennivalók listázásának, fontos jegyzetek gyűjtésének rendszere, amely egyben határidőnaplóként és időtervezőként is funkcionál. A legnagyobb előnye, hogy teljesen egyedi, személyre szabhatóan alakítható belső elrendezést kínál.

Fontosabb részei: tartalomjegyzék, napi szervezésre és havi tervezésre szolgáló oldalak, gyors jegyzetelésre szolgáló részek, különféle listák a hosszú- és rövidtávú célok elérésére. Bármit kigyűjthetünk, nyomon követhetünk, naplózhatunk vele. Eredményeinket, az elvégzett teendőket és az elért célokat pedig sajátságos és akár egyedi kialakítású szimbólumokkal jelölhetjük.

Maga a rendszer éppen olyan flexibilis és kialakítható, mint amennyire te igényled. Szépítheted, rajzolhatsz bele, alkalmazhatsz különféle kreatív megoldásokat. De használhatsz csupán funkcionális jelöléseket is, ha nem a díszített napló vezetése a célod.

Ez a rendszer, mely két év alatt villámgyorsan meghódította a világot, most már számodra is elérhető, s egy ilyen pontozott jegyzetfüzettel te is azonnal elkezdheted!

Milyen előnyökkel rendelkezik a Sötétkék A5 Pöttyös ponthálós notesz?

  • a négy évszak grafikával díszített, szépséges, kézműves jellegű borító lehetőséget ad rá, hogy egyedi módon díszíthets, feliratozhasd
  • 160 jegyzetoldalt tartalmaz, így bőven lesz lehetőséged megtölteni jegyzetekkel és listákkal
  • 3 db (nem foszló) jelzőszalaggal rendelkezik, így 3 külön blokkot tudsz megjelölni és azonnal fel is ütheted ott a noteszedet
  • 160 g matt felületű, ún. műnyomó lapok, melyen egyáltalán nem üt át a filctoll, 
  • a belső fehér színű oldalakon halvány szürke nyomású ponthálóval, mely vezeti a kezedet rajzoláskor de nem zavarja az összképet
  • kemény, ragasztott borító mely táskában hordozva sem fog megsérülni
  • fűzött, könyvszerű kivitel, a lapok biztosan nem fognak kihullani belőle.
FONTOS: Kérlek, vedd figyelembe vásárlásodnál, hogy ennek a füzetnek a lapjai NEM PORÓZUS felületűek, azaz kevésbé nedvszívóak a lapjai. Ezért pl. akvarelltechnika alkalmazása esetén a festék másképp viselkedik, ennek a füzetnek a lapjain egy ofszet (magasasbb nedvszívó tulajdonsággal rendelkező) papírhoz képest, valamint a vízbázisú filctollak lassabban száradnak. Ehhez a füzethez emiatt alkoholos tűfilceket ajánlunk elsősorban (keresd az Ehhez ajánlom fülön).
Ez a termékünk rövidesen újra kapható lesz!
Méret15,5x21,5 cm
Színkék
Extrák3 db könyvjelző

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Sötétkék pöttyös ponthálós notesz A5

Sötétkék pöttyös ponthálós notesz A5

Csodálatosan szép kivitelű, a négy évszak grafikájával díszített, egyedi feliratozásra lehetőséget adó A5 méretű ponthálós notesz.
160 oldal, kemény borítós, fűzött kivitel, 3 db könyvjelzővel
160 g/m2 súlyú, fehér színű ponthálós lapok

Ez a termékünk rövidesen újra kapható lesz!