Butterfly ponthálós füzet A5 | Colors Bullet

DLDNO-COFA5BU-BU

A5 méretű, soft touch fóliával borított, kötött ponthálós lapos füzet, pink-lime színű borítóján nagy lepkével
144 oldal

2 530 Ft‎

Íme egy vidám, nőies notesz, a mostanság legtrendibbnek számító, ponthálós lapokkal és ami hűséges segítőtársad lehet a mindennapokban!

Mégis mire jó egy ponthálós notesz? A pontháló megadja neked a lehetőséget, hogy egy toll segítségével szabadkézzel követve a pontozást, táblázatokat, vonalakat, változatos oldalterveket alakíthass ki. A végeredmény szellős és látványos lesz! Díszítsd egyedileg, rajzolj és listázz bele tetszésed szerint! Ezt a noteszt a Bullet Journal rendszer kedvelőinek kifejezetten ajánlom!

  • 144 jegyzetoldal
  • jelzőszalag (nem foszló)
  • soft touch borítású borító
  • a belső fehér színű oldalakon fekete nyomású ponthálóval

Hogyan használhatod a Butterfly A5 Bullet Colors ponthálós noteszt?

Ha már hallottál Ryder Carroll Bullet Journal® idő- és teendőszervező rendszeréről, akkor tudod, hogy ő is ponthálós lapokra álmodta meg ezt a nagyszerű szisztémát.

A Bullet Journal (röviden BuJo) alapvetően a tennivalók listázásának, fontos jegyzetek gyűjtésének rendszere, amely egyben határidőnaplóként és időtervezőként is funkcionál. A legnagyobb előnye, hogy teljesen egyedi, személyre szabhatóan alakítható belső elrendezést kínál.

Fontosabb részei: tartalomjegyzék, napi szervezésre és havi tervezésre szolgáló oldalak, gyors jegyzetelésre szolgáló részek, különféle listák a hosszú- és rövidtávú célok elérésére. Bármit kigyűjthetünk, nyomon követhetünk, naplózhatunk vele. Eredményeinket, az elvégzett teendőket és az elért célokat pedig sajátságos és akár egyedi kialakítású szimbólumokkal jelölhetjük.

Maga a rendszer éppen olyan flexibilis és kialakítható, mint amennyire te igényled. Szépítheted, rajzolhatsz bele, alkalmazhatsz különféle kreatív megoldásokat. De használhatsz csupán funkcionális jelöléseket is, ha nem a díszített napló vezetése a célod.

Ez a rendszer, mely két év alatt villámgyorsan meghódította a világot, most már számodra is elérhető, s egy ilyen pontozott jegyzetfüzettel te is azonnal elkezdheted!

Méret15x21 cm
Színpink
Lapméret100 g/m2 súlyú belső lapok

Még nem érkezett értékelés erről a termékről.

Értékeld ezt a terméket

Butterfly ponthálós füzet A5 | Colors Bullet

Butterfly ponthálós füzet A5 | Colors Bullet

A5 méretű, soft touch fóliával borított, kötött ponthálós lapos füzet, pink-lime színű borítóján nagy lepkével
144 oldal

Olvasd el a kapcsolódó cikkeket a blogon!