Újraindult webáruházunk!

Közzétéve: 2022-10-20 14:34:41
Kategóriák: Fontos tudnod

Szervusz!

Örömmel értesítünk, hogy újraindult a Scrapbook Webáruház!

Ahogy azt a Scrapbook Webáruház tulajdonosa, Brigi nemrég jelezte, szeptember végével átadta a webáruház üzemeltetését, így 2022 októberétől azt a Rayher Hobby Magyarország Kft. végzi, Brigivel továbbra is szorosan együttműködve.

Törekszünk arra, hogy az eddigiekhez hasonló színvonalon tudjunk kiszolgálni Téged, Brigi pedig havonta továbbra is jelentkezni fog egy-egy blogposzttal scrapbook és kreatív határidőnapló témában.

A webáruház az eddigiekhez hasonlóan fog működni, a változás annyi, hogy bővül a személyes átvétel lehetősége: budapesti üzletünkben nyitvatartási időben bármikor személyesen is átveheted a csomagodat.

A kártyás fizetés hivatalos beállítása miatt arra még néhány napot várni kell, türelmedet kérjük. A postai utánvétes vagy személyes átvétel, illetve akár az előre utalás természetesen addig és azután is működik.

Milyen újdonságokkal készülünk még számodra?

Pár napon belül megjelenő, videókkal kiegészített blogcikkünkből közelebbről megismerkedhetsz a Filofax 2023 évi kreatív újdonságaival.

Megtudhatod, hogy a már megszokott, régen várt naptárbetét-típusokon kívül milyen új típusú naptárbetétekkel rukkolt elő idén az angol gyártó. Ami már biztos, hogy a kreatív énünknek leginkább jóleső újdonságokból idén sem szenvedünk hiányt.

Megérkezett az újabb adag a tavalyi évtől már kapható szépséges matricákból, csini kiegészítőkből és naptárdíszítő kellékelből a Garden, az Expressions, az Indigo, és a Confetti kollekciókhoz - ezek ismét rendelhetők.

Plusz, jó hír: három vadiúj kollekcióval bővült a Filofax kreatív vonala. Megérkezett a Botanical, a Moonlight és a Together kollekció.

Sőt, hogy fokozzuk az izgatottságot: a tavalyi négy kollekcióhoz újdonsült kiegészítőkből is választhatsz. Figyeld a közösségi média felületeinket és blogunkat, rengeteg hasznos infót gyűjthetsz be posztjainkból!

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)