Újévi üdvözlet és ingyen posta

Közzétéve: 2020-01-03 12:08:13
Kategóriák: Fontos tudnod

Szervusz!

Köszöntünk 2020-ban is a Scrapbook Webáruház látogatói között! Tudtad, hogy idén már a 11. születésnapunkat ünnepeljük? Személy szerint nagy örömmel írom ezt az évkezdő bejegyzést, hiszen ez azt jelenti, hogy több mint egy évtizede már azt az álmomat élem - követőim, tanfolyami résztvevőim és jelen webáruház vásárlóinak megtisztelő bizalmát élvezve - amit gyermekként kitaláltam magamnak. Nevezetesen, hogy egyszer majd lesz egy saját papírboltom (akkor még csak Ápiszban gondolkodhattam, hiszen más efféle kreatív boltok nem léteztek nálunk).

Emiatt hát, nagy nagy örömmel köszöntelek Téged itt, ezen a felületen! Koccintsunk együtt virtuálisan az új közös évünkre! Nézd csak az alábbi képet, én már megterítettem Neked az asztalt, ez a másik pohár csak rád vár! Örüljünk együtt annak, hogy lehetőségünk van időt tölteni kreatív tevékenységekkel saját magunk és környezetünk örömére! Lett légyen az scrapbookalbum-készítés és képeslapok gyártásafestegetés, maszatolás, gyönyörűszép határidőnaplók vezetése vagy akár a legújabb (személyes) kedvencem, a kreatív bibliatanulmányozás!

Boldog Új Évet kíván neked a Scrapbook Webáruház!

Idén is sok újdonsággal készülök, mint azt már megszokhattad tőlem, lelkes típus vagyok. Kitaláltam mindenféle jót, bízom benne, hogy sikerül majd meg is valósítanom őket. Hogy miket terveztem?

  • Számíthatsz új termékekre és velük együtt sok-sok inspirációra.
  • Végre beindulnak a webáruház kínálatához köthető videók.
  • Az alkotókedvű vásárlókat és követőinket kihívásokkal és blogbejegyzésekkel várom...
  • Egy megújuló blogfelületen, ahol sokkal áttekinthetőbb lesz minden.
  • Ugyanígy a közösségi média felületeink is egyszerűsödnek.
  • Természetesen idén is lesznek nyereményjátékok és néha-néha vásárlási akciók is.

Ami viszont VÁLTOZATLAN MARAD és amikben továbbra is támaszkodhatsz ránk:

  • továbbra is, ahogy eddig is igyekszünk számodra minden segítséget megadni a termékek kiválasztásakor: amit csak meg lehet tudni egy termékről a szimpla termékjellemzőn túl, mint hasznos információt, azt felsoroljuk, odaírjuk, linkeljük vagy videón bemutatjuk a leírásban. Mindezt ingyen és eddig egyedülálló módon a hazai piacon. 
  • 2020-ban még több lehetőséget biztosítunk számodra, hogy akár ingyenesen akár egy méltányos, de mindenképp értékarányos áron tanulhass meg minél több dolgot kedvenc tevékenységeiddel kapcsolatban. Azaz tanfolyamokat és oktatóanyagokat bocsátunk rendelkezésedre azokban a témákban, melyekhez áruházunk kínálata is kapcsolódik: scrapbook, képeslapkészítés, mixed-media, határidőnapló-vezetés és kreatív bibliatanulmányozás (imanapló) területen.
  • Scrapbook Hírlevelünkben rendszeresen tájékoztatunk az újdonságainkról, legyen az inspiráció, új termék, oktatóanyag vagy épp egy kihagyhatatlan vásárlási akció. Ha még nem iratkoztál fel, most tedd meg, érdemes! Azonnal egy csomó ingyenes ajándék érkezik, melyek sora idén még tovább fog bővülni. Kattints ide, a bekezdés elejére és töltsd ki az űrlapot!

Azért pedig, hogy az idei év még vidámabban induljon és jókedvű vásárlóvá tehessünk már a legelején, egy klassz akcióval kedveskedünk: ezen az első hétvégén, azaz 2020. január 4-5. szombat-vasárnap leszállítottuk az ingyenes postázás határát 20.000 Ft-ról 10.000 Ft-ra, azaz

10.000 Ft felett 
2020. január 4-5-én
a postaköltséget mi álljuk!

Ehhez nem kell semmilyen kódot beírnod, egyszerűen nem fog felszámítani a rendszer postaköltséget.

Benne vagy? Akkor hajrá!
Kezdd a vásárlást a kedvenc kategóriáink egyikében:

Scrapbook | Határidőnapló Mixed mediaImanapló

10.000 Ft vásárlás felett INGYEN POSTA! 2020. január 4-5.

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)