Téli szabadság 2021

Közzétéve: 2021-12-13 09:24:24
Kategóriák: Fontos tudnod

Téli szabadság 2021. december 15 - 2022. január 3.Rendelj időben, karácsony előtt

Az első és legfontosabb információ, hogy annak érdekében, hogy még odaérjen hozzád bármi, amit meg szeretnél kapni, kérjük, hogy rendelésed add le 2021. december 15. 10:00 óráig! Az eddig leadott rendelések még azon a héten feldolgozásra kerülnek és legkésőbb2021. december 17-én, pénteken elindítjuk feléd a csomagod.

Kérünk, vedd figyelembe, azt, amit már úgy is tudsz: áruházunk katalógusáruházként működik, így előfordulhat, hogy ebben az időszakban, a különösen aktív vásárlási kedv miatt, amikor beszerezzük számodra a rendelt alkotós kincseket, néhány termék bizony már nem áll rendelkezésre partnereinknél, mert idénre kifogytak belőle.

Ha ilyen eset áll elő, erről természetesen értesítünk téged, így lehetőséged lesz eldönteni, fenntartod-e rendelésed és januári szállítást is elfogadsz vagy pedig máshol szerzed be a terméket. Kérünk, segítsd annyiban a munkánkat, hogy ilyen esetben egy rövid emailt küldesz döntésedről. Ez bizony egy szuper kedves dolog lesz tőled! ♥

Karácsonyi szünet

A második fontos információ, hogy áruházunkban a rendelések feldolgozása és a postázás 2021. december 15. 10:01 és 2022. január 3. 9:00 között szünetel. A Karácsonyi szünetünk alatt csak az utánvétes fizetési módot tudod kiválasztani, a csomagod feldolgozását pedig a szünetet követően kezdjük meg. 

Kérünk, ha a fentiek miatt tárgytalanná vált a rendelésed, jelezd légyszives nekünk egy emailben. Semmi gond, megértjük, de akkor nem kezdjük el január elején beszerezni, becsomagolni és nem is indítjuk el feléd azt.

6 mm, kétoldalas ragasztó - Scrapbook WebáruházA csomagok kiküldése folyamatosan történik. Az első postázási nap (ideális esetben, amennyiben minden terméket sikerült beszereznünk), 2021. január 4. kedd. Ezen a napon adjuk át az első csomagokat a GLS futárszolgálatnak. A csomagok érkezése másnaptól várható. Amennyiben bármely termék nincs raktáron partnereinknél, erről mindenképp értesítést küldünk.

A karácsonyi szünet alatt ismét működik áruházunkban a TÜRELEMBÓNUSZ. Azaz, a szünet alatti rendelések mellé ajándékba adunk egy 6 mm széles, 50 m hosszú kétoldalas ragasztószalagot, melyet bármely kézműves papírtechnikához fel tudsz majd használni.

Boldog Karácsonyt 2021 - Scrapbook Webáruház

Végezetül pedig engedd meg, hogy
békés karácsonyt és örömökben, jó egészségben gazdag új évet kívánjak
neked és kedves családodnak!

Köszönjük, hogy megtiszteltél bennünket 2021-ben is bizalmaddal.
Örömmel, lelkesen és szeretettel állunk rendelkezésedre 2022-ben is!

Barátsággal üdvözöllek:
Budaházi Brigitta, Gigi

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)