Mire jó a Filofax Clipbook?

Közzétéve: 2021-02-20 08:26:50
Kategóriák: Kreatív kalendárium

Ismerd meg közelebbről és használd ki a Filofax Clipbook minden jótulajdonságát és hozd ki belőle a legtöbbet! Cikkünkből megtudhatsz mindent erről a klassz gyűrűs füzetről.

A Filofax Clipbook első látásra is vonzó, de nézzük meg belülről is!

Hatgyűrűs szerkezet, egyedileg kialakítható belső tartalom, teljesen laposra kinyíló borító.

  1. A gerincben elegendő hely a tollad számára.
  2. A belsejében teendőlisták, dátum nélküli naptároldalak, havi és éves tervezők, vonalas, négyzethálós és üres jegyzetlapok.
  3. A5 (L) és Personal (M) méretben is.

Filofax Clipbook tulajdonságok

6+1 indok arra, miért szuper jó találmány a Filofax Clipbook?

  1. Akkor is párhuzamos marad a borítója és tökéletesen záródik, ha csak kevés betétlappal használod, de akkor is ha annyira teletömöd betétlapokkal, amennyire lehet.
  2. Teljesen kisimul már az első alkalommal is. Felfekszik az asztallapra, így kényelmes bele írni vagy rajzolni.
  3. A visszahajtható borító akár az öledben is stabil írófelületet biztosít (ez az egyik legjobb dolog benne!).
  4. A zárszerkezetét úgy tudod legkényelmesebben nyitni és csukni, ha a füzet oldalait széthúzod. Ezzel egyúttal a gyűrűk pontos záródását is hosszú távon biztosíthatod.
  5. A gerincben akár egy tollat is tarthatsz, hogy mindig kéznél legyen.
  6. Speciális betétlapok elérhetők a Clipbookhoz (melyek egyúttal kompatibilisek az A5-ös és Personal (M) méretű Filofax-okkal is).

+1 Ez egy olyan jegyzetfüzetet, mely teljesen kompatibilis az A5 (L) és Personal (M) méretű, hatgyűrűs határidőnaplóba való betétlapokkal. Így akár naptárbetéttel kiegészítve, határidőnaplóként is használhatod.

Filofax Clipbook gyönyörű színekben és változatos mintákban is

Fehér és pasztell árnyalatokban: Fehér, Sárga, Menta, Lazac, Világoskék és Orgonalila színekben is választhatod.

Sárga Filofax Clipbook

De, akár mintás borítóval is: Indigó, Leopard, Pastel Spots, Retro Map

Retro Map - Filofax Clipbook mintás borítóval

Vagy élénk színekben, texturált, bőrhatású borítóval vagy a kedvenc Filofax Saffiano külsővel is!

Filofax Clipbook élénk színekben Filofax Clipbook Architect textúrával Filofax Clipbook Saffiano külsővel

Ha eldöntötted, milyen legyen a borító, itt az idő, hogy a tartalmát ahhoz a funkcióhoz igazítsd, amilyen célra szeretnéd használni a Filofax Clipbook-odat!

Tervezd meg a belsejét!

A Clipbook egy nagy adag vonalas, üres, négyzethálós jegyzetlappal érkezik hozzád. Ezenkívül dátum nélküli naptárlapok, kihajtható éves és havi tervezők és jól használható teendőlistákat is találsz benne. Mindez keretet nyújt bármiféle tervezéshez, jegyzeteléshez, azzal együtt, hogy te magad alakíthatod ki az összetételét, a lapok sorrendjét és funkcóját. Ha elfogytak a lapok, a gyűrűs szerkezetnek köszönhetően pótolhatod azokat, a borító időtlen időkig ki fog szolgálni. 

Használd tanuláshoz vagy munkához, jegyzetelésre!

A Clipbook, a gyűrűs szerkezetének köszönhetően sokféle célra használható. Ez azt jelenti, hogy ha egy előadáson vagy értekezleten használod tanuláshoz, akár az öledben is írhatsz bele, s később könnyen áthelyezheted a jegyzeteidet a megfelelő részhez - még elválasztólapokat is tehetsz bele így a tantárgyakat különválaszthatod, miközben végig ugyanabba a kedvenc formátumú füzetedbe jegyzetelsz.

Használd projektekhez - tervezd meg az esküvődet vagy egy utazást!

A Filofax Clipbook arra is kiváló, ha egy adott projekt számára szeretnél egy ötletfüzetet nyitni. Ha egy olyan komplex dolgot kell megszervezned például, mint az esküvőd vagy egy nagyobb utazás, a teendőlisták, éves vagy havi tervezők, jegyzetlapok mind-mind hasznosnak bizonyulnak majd! Ugyanakkor kiegészítheted a célnak megfelelő további jegyzetlaptípusokkal és emlékeztetőkkel, költségtervezőkkel, névlistákkal, színes betétlapokkal - de egy lyukasztóval akár szórólapokat, idézeteket és fotókat is fűzhetsz bele! Így lesz minden kéznél és egy helyen a projekthez. Van most valami hasonló terved a láthatáron?

Az esküvő témánál maradva, a Filfoax Clipbook-ba gyűjtheted az inspirációkat, ruhaterveket, asztali dísz ötleteket. A hordozható lyukasztóval azonnal bele is fűzheted, ami a kezed ügyébe kerül. A zippzáras boríték az apróságok gyűjtésére is alkalmas, a névjegykártyatartó pedig a fontos szakemberek vagy éttermek elérhetőségeit tartja majd kézközelben. 

Tervezd meg az esküvődet Filofax Clipbook füzetben!

De, akár esküvői scrapbook albumot is varázsolhatsz a Filofax Clipbook-ból. Vendégkönyv, nászutas fotók - ez mind beleférhet egyetlen Clipbook-ba!

Íme egy ötlet arra, hogyan dokumentáld életed nagy utazását Filofax Clipbookban: Scrapbook útinapló Filofax Clipbookban

Karácsonyi tervező Filofax Clipbook-ban - gondoltál már rá?

Akár fehér karácsonyunk ígérkezik, akár nem, miért ne varázsolhatnál magadnak hófehér karácsonyra emlékeztető karácsonyi tervezőt? A Filofax csomagolásában található átlátszó fólialapot válaszd szét a perforáció mentén és helyezd kívülre. Rajzolj lakkfilccel hópelyheket és jégcsapokat a fóliára vagy használj jégcsapmintás cellux-ot és tekerd körbe vele a borítót! Akár egy csinos masnival is lezárhatod, ehhez csak a fóliát kell kilyukasztanod a megfelelő helyen. S, máris indulhat a következő karácsony megtervezése - még időben!

Bullet Journal vezetésére is kiváló a Filofax Clipbook

Mivel a Filfoax Clipbook teljesen kompatibilis a szabványos A5 (L) vagy Personal (M) méretű határidőnaplókkal, így a technikához használatos ponthálós jegyzetlapokkal Bullet Journal füzetté is alakíthatod a kedvenc Clipbook-odat. Egyéni listák, rajzolt olvasónapló, jövőtervező, havi tervező, mind-mind elfér ebben a gyűrűs füzetben! Ráadásul nem fogsz kifutni a lapokból, mert bővítheted a tartalmát.

Teljesen egyedi külső - légy merész és rajzolj a borítóra!

S, ha már az egyedi belsőnél tartunk, miért ne szabadíthatnád fel teljes mértékben a kreatív energiáidat? Ragadj alkoholos vagy lakkfilceket és készíts egy műremeket a Clipbookod borítójára! Fűzz fémdíszeket vagy gyöngyöket a gyűrűre, vagy lyukaszd ki a gerincét és akassz fityegőket az oldalára - akár ablakot is vághatsz a borítóra. A Clipbook végtelen lehetőségeket kínál. Ha pedig nincs elég kreatív kütyüd hozzá, görgess lejjebb, mert erre is kínálunk megoldást!

Kreatív kellékekkel is választhatod: Itt a Filofax Clipbook Kreatív készlet

Fedezd fel a Clipbook kreatív készletben rejlő lehetőségeket! A Filofax vadonatúj termékkészletének főszereplője az A5 méretű Clipbook, különféle kreatív díszítőelemekkel kiegészítve. A szaténszalgok, dekortapaszok, betűgyöngyök és szépséges fémdíszek segítségével lehetőséged nyílik rá, hogy kívül-belül saját ízlésed szerint alakíthasd ki a gyűrűs határidőnaplód külalakját.

Nyisd ki a gyűrűt és fűzd rá a csomagban található ezüstözött fémdíszeket vagy betűket. A markéknyi díszítőelemből biztosan találsz olyat, ami hozzádillő lesz! Monogramok, kifejezések, szimbólumok vagy mindez vegyesen, akár hatféle díszt is felfűzhetsz.

Egyedi borítót készíthetsz a csomagban található washi tape dekortapaszokkal, amit akár a ceruzádra is rátekerhetsz. Formákat is vághatsz ki papírból, amit aztán a borítóra fűzhetsz a szalagok segítségével, vagy egy névtáblával jelezheted, kihez tartozik ez a menő füzet. Akár közvetlenül a füzet külsejére is írhatsz a most divatos kalligrafikus betűkkel.

A Clipbook borítója olyan anyagból készült, hogy könnyedén kilyukaszthasd, vághasd ollóval vagy művészkéssel is. Ablakot is vághatsz rá (ehhez használj alátétet) de egy bélyegzett és hődomborított motívum mentén még akár le is vághatod a szélét (jobb szélső kép). De a legegyszerűbb megoldás az, ha kilyukasztod és a kreatív készlethez mellékelt hat szalag valamelyikéből csinos kis masnit kötsz a borítóra. Így még nagyobb kedvvel fogod kinyitni minden nap. Ha még csinosabbá szeretnéd tenni, fűzd át a gyűrűkön is és dobd fel a Clipbook gerincét egy nőies szalagfűzéssel.

Ha a fentiek alapján kedved kaptál ehhez a jegyzetfüzethez, nézz szét áruházunk Filofax Clipbook polcán és válaszd ki a következő időszakra a kedvenc füzetedet!

Scrapbook Webáruház Filfoax Clipbook jegyzetfüzet

Képek és szöveg forrása: Filfofax.co.uk blog

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)