Minden stencil és festősablon 15% kedvezménnyel kapható

Közzétéve: 2017-01-16 11:14:56
Kategóriák: Fontos tudnod , Mixed-media

Válassz a kiváló FN-Deco termékek közül! Fedezd fel magadnak a stencilezést és alkoss örömmel! A Scrapbook Webáruházban, hogy megkönnyítsük a dolgodat, a stencilek között négy külön alkategória szerint is válogathatsz, aszerint, hogy milyen célra használható egy-egy stencil.

  • Háttérsablonok: A háttérsablonokkal mintázott foltokat alakíthatsz ki, melyek nagyobb kiterjedésű, egyöntetű mintát alakítanak ki a felületen. Ebben a kategóriában ilyen típusú stencileket találsz.
  • Sorminta stencil: A sorminta stencileket úgy tervezik, hogy segítségükkel bordűr, szegélyminta, folyamatosan futó minta alakítható ki könnyen és gyorsan. Válogass közülük!
  • Motívumsablon: Ezek a stencilek és festősablonok egy-egy mintát vagy figurát tartalmaznak. Használhatod őket magukban vagy kialakíthatsz sormintát vagy hátteret is a segítségükkel.
  • Betűsablon, felirat, szám: Itt találhatod azokat a stencileket, amelyek betűket, számokat vagy feliratokat tartalmaznak. Segítségükkel jókívánságokat, üdvözlőszövegeket vagy feliratokat alakíthatsz ki, mixed-media vagy scrapbooktechnikával készült alkotásaidon. 

!ÚJDONSÁG!

  • Mini stencilek: Ezeket a négy háttérmintát tartalmazó mini, média stencileket használhatod mixed-media háttérnek, címkék és képeslapok díszítésénél is, de mivel a minták aprók akár gyűrűs határidőnaplók elválasztólapjainak díszítésére is!

Hohó, te még nem ismered a stencileket és nem tudod, hogyan kell használni őket? Kattints bármelyik stencilünkre, és megtalálod a hosszabb leírásban a lépéseket és a profi trükköket!

AKCIÓS STENCILEK A SCRAPBOOK WEBÁRUHÁZBAN! KATTINTS IDE!

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)