Karácsonyi hobbikellékek felhasználása

Közzétéve: 2021-01-18 00:06:00
Kategóriák: Scrapbook

Hogyan használhatók a karácsonyi hobbikellékek akár karácsony után is? Készíts belőlük scrapbook oldalakat vagy albumokat, a régebbi vagy a frissen készült képek felhasználásával! Vagy dolgozz előre: gyárts képeslapokat az idei karácsonyra!

Karácsonyi hobbikellékek felhasználása

Hol van már a karácsony!? - kérdezheted joggal, ha nem készítettél még egyetlen scrapbookalbumot sem. De, ha te is találkoztál már a kreatív fotóalbumokkal, vagy készítettél már magad is emlékoldalt saját magad vagy családod számára, mondjuk utazásról, évfordulóról vagy ajándékba valakinek, akkor tudhatod, hogy nekünk, scrapbookosoknak, teljesen mindegy, hogy az évnek milyen szakában tartunk éppen, az alkotás témája bármi lehet, méghozzá bármikor. Ha éppen olyanunk van, januárban de lehet, hogy júniusban dolgozzuk fel a karácsonyi fotókat és készítünk belőlük újabb lapokat a családunk krónikájába.

Tehát, ne lepődj meg, hogy most, januárban hozom ezt a témát. Scrapbookosként ugyanis nekem is van itthon egy adag megmaradt karácsonyi témájú holmim. Arra gondoltam, miért ne alkothatnék belőle mostanában? Ehhez szeretnék az alábbiakban számodra is ötleteket és motivációt adni. Kövesd a linkeket és készíts te is csodálatos alkotásokat a karácsonyi fényképeid felhasználásával!

Tehát, térjünk a tárgyra: Karácsonyi hobbikellékek felhasználása

Egész héten érdemes lesz figyelemmel követned Facebook, Instagram profilunkat és blogukat mert ezen a héten 

  • a fenti témában inspirációkat, tippeket és ötleteket osztunk meg a Scrapbook.hu blogon, a Facebook oldalainkon és Instagram oldalunkon.
  • támogatunk az alkotásban azzal, hogy a közösségi felületeinken a témához köthető termékajánlókkal is érkezünk

Annak érdekében, hogy semmiről ne maradj le, létrehoztam ezt az összefoglaló posztot, amit folyamatosan frissítek. Így ha bármi kimarad, vagy később találsz rá erre a bejegyzésre, elolvashatod őket szépen sorban! 

Jó inspirálódást és örömteli alkotást kívánok!

Facebook posztok

Blogposztok

  • Karácsonyi képeslapok tárolása scrapbookos módon
    Eszedbe jutott már valaha is ez a téma? Karácsonyi képeslapok tárolása – mégis miért és hogyan? Gondoljuk végig együtt! A te szíved is ellágyul, ha Karácsonyra képeslapot kapsz valamelyik szerettedtől? De vajon mit kezdesz az ünnep után ezekkel a kedves kincsekkel? Íme egy vérbeli scrapbookos megoldás: foglald őket stílusos módon scrapbook oldalba! Cikkemből megtudhatod én hogyan örökítettem meg a kapott üdvözlőlapokat saját magam és családom számára.
  • Milyen scrapbook oldalt készíts karácsony után?
    Ebben a bejegyzésben ötletekkel és tippekkel készültem számodra, méghozzá scrapbook karácsony után témában. Szeretnélek inspirálni, milyen témájú oldalakat készíthetsz a karácsony táján készült fényképeid felhasználásával. Lépj túl a December napjai típusú albumok témakörén és állíts emléket más módon (is) a szeretet ünnepén átélt érzéseidnek.

  • Karácsonyi képeslapok scrapbookoldalon
    Íme a fenti képeslapos scapbookoldal legfrissebb változata. Hogyan őriztem meg az örökkévalóságnak a 2020-ban kapott karácsonyi képeslapjainkat? Hasonlóan a korábbihoz, most is egy scrapbookoldalon. Egy interaktív elem, ami lapozgatható, mindez karácsonyi környezetben. Mehet is az albumba!

  • ::ÚJ:: Adventi emlék scrapbookban elmesélve
    Készítettem egy scrapbookoldalt A Diótörő c. balettelőadás megtekintésének emlékére. Ha te is láttad ezt az előadást és van fényképed, amit feldolgozhatsz, nézd meg ezt a scrapbook inspirációt is!

Instagram posztok

Kapcsolódó termékek a Scrapbook Webáruházban

Remélem, hasznosnak találod ezt az összefoglaló posztot. Ha azonnal szeretnél értesülni minden új tartalomról, kövess bennünket!

Scrapbook Webáruház az Instagramon

Scrapbook Webáruház a Facebookon

Ha szívesen olvasol hírlevelet és szeretnél az olvasói extra kedvezményekben részesülni, iratkozz fel hírlevelünkre:

Scrapbook Hírlevél

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)