Ismerd meg az FN-Deco márkát!

Közzétéve: 2018-02-23 13:38:44
Kategóriák: Bemutatjuk márkáinkat

FN Deco termékek - Scrapbook Webáruház

A Bemutatjuk márkáinkat sorozat részeként egy szegedi magánvállalkozás által gyártott FN-Deco márkát szeretnénk egy kicsit közelebbről megismertetni webáruházuk látogatóival.

A Scrapbook Webáruház 2013 óta kínálja vásárlóinak az FN-Deco termékeit. Mint minden beszállítónkra, erre az üzleti kapcsolatra is büszkék vagyunk és igazán megtisztelő számunkra a márka képviselete a scrapbook piacon. Az első termékek amelyeket árusítottunk az FN-Deco stencilek az FN-DECO chipboard díszek és az FN-Deco akril blokkok voltak, melyeket azonnal megszerettek vásárlóink. Ezt követően bővült a kínálat a Filcdíszekkel és az szép kivitelű, magyar nyelvű feliratokkal is rendelkező Foam nyomdákkal is. 2018-tól is folyamatosan bővül azokkal a termékekkel kínálatunk, amelyeket a scrapbooktechnika, a naptárdíszítés és a mixed-media kedvelői számára bizalommal ajánlunk.

FN-Deco filcfiguraFN-Deco chipboard díszek

Mi az amit feltétlenül tudnod kell az FN-DECO-ról?

FN-Deco emblémaPartnerünk, 100% magyar tulajdonban lévő cég, családi vállalkozás. Különös gondot fordítanak a saját grafikussal terveztetett, magas minőségű termékek előállítására. A család tagjai nemcsak tervezik, gyártják és árusítják ezeket a termékeket, de használják is őket. Elmondhatjuk, hogy személyükben olyan gyártókról van szó, akik maguk is aktívan alkotnak, így tesztelik, s a megjelenő új kreatív technikákhoz alkalmazkodva, saját maguk is folyamatosan fejlesztik, tökéletesítik termékeiket.

Egyik ilyen klassz tulajdonsága például a festősablonoknak, stencileknek, hogy némelyeket páronként egymásra rétegezve, stencilezés után egy harmadik mintát kapunk. Ilyen stencilpárok például: Opart 2/1 stencil és Opart 2/2 stencil

Foam nyomdákLegújabb fejlesztésük a foam nyomdák, melyek tömör dekorgumiból készülnek. Különleges tulajdonságuk, hogy hiánypótlóan, magyar nyelvű feliratos bélyegzők is vannak a szép rajzolatú minták között.

A termékek a szegedi műhelyben készülnek, saját gépeiken. Különösen szeretem a praktikus csomagolásaikat, melyre szintén jó észrevenni, mennyire ügyelnek. Például a mini stencilek eleve ki vannak lyukasztva, hogy azokat nyitható fémkarikára fűzve tárolhassuk.

Webáruházunk vásárlóinak kedvencei a feliratos és a betűket, számokat tartalmazó stencilek, ezeket szinte minden héten nagy számban választják a hozzánk betérők. A stencileket nemcsak a scrapbook- és a mixed-media technika művelői, de a dekupázstechnika és a most divatos bútorfestés/bútordíszítés kedvelői is előszeretettel választják.

Mely FN-Deco termékek kaphatók a Scrapbook Webáruház kínálatában?

(cikkünk folyamatosan frissül)

  • Háttérsablon - A háttérsablonokkal mintázott foltokat alakíthatsz ki, melyek nagyobb kiterjedésű, egyöntetű mintát alkotnak a felületen. Ebben a kategóriában ilyen típusú festő stencileket találhatsz.
  • Sorminta stencil - A sorminta stencileket úgy tervezik, hogy segítségükkel bordűr, szegélyminta, folyamatosan futó minta alakítható ki könnyen és gyorsan.
  • Motívum sablon - Ezek a stencilek és festősablonok egy-egy mintát vagy figurát tartalmaznak. Használhatod őket magukban vagy kialakíthatsz sormintát és hátteret is a segítségükkel.
  • Betűsablon, felirat szám - Itt találhatod azokat a stencileket, amelyek betűket, számokat vagy feliratokat tartalmaznak. Segítségükkel jókívánságokat, üdvözlőszövegeket vagy feliratokat alakíthatsz ki mixed-media vagy scrapbooktechnikával készült alkotásaidon.
  • Media és Mini stencil - Ezeket a négy háttérmintát tartalmazó mini stencileket használhatod mixed-media hátterek, címkék és képeslapok készítésénél is, de mivel a minták aprók, akár gyűrűs határidőnapló elválasztólapjainak díszítésére is! A Media stencilek vastagságuknak köszönhetően alkalmasak paszták és 3D díszítő festékanyagok stencilezésére is. Előnyük, hogy a négyféle mintának és mini méretének köszönhetően egy stencillel változatos mintakombinációkat készíthetsz. Használhatod mixed-media alkotásokhoz de akár gyűrűs határidőnaplók elválasztólapjainak díszítéséhez is!
  • Filc figurák - A filc a puhaságával, finom textúrájával érdekesen töri meg a fényt a papírdíszek környezetében. Vonzza a tekintetet, különleges kontrasztot képez és melegséget sugároz. Használj filc figurát scrapbookalbumod és scrapbookoldalad díszítésére.
  • Chipboard karton díszítőelem - A söralátét kartonból kivágott különféle figurák háromdimenziós díszként egészen látványos módon díszítik a scrapbook oldalakat. Lehet tél vagy nyár, utazás vagy ünneplés, biztos, hogy találsz magadnak megfelelőt, amivel feldobod a következő albumodat. A chipboard néven futó termékkör festhető, színezhető de önmagában, natúr felülettel is nagyszerűen mutat az alkotásokon.
  • Akril blokk szilikonbélyegzéshez - Átlátszó, víztiszta akriltömbök (plexi) bélyegzőtechnikához, szilikon bélyegzőkhöz.
  • Foam nyomda - Tömör dekorgumiból készült pecsétek. Előnyük, hogy eleve fogóval készülnek, így könnyebben készíthetők el velük a tökéletes lenyomatok. Amennyiben vízbázisú tintát használtál a bélyegzéshez, a bélyegző tisztítására enyhén szappanos vizet ajánlunk.

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)