Ismerd meg A Matricalány márkát!

Közzétéve: 2018-02-25 18:02:58
Kategóriák: Bemutatjuk márkáinkat

Ismerd meg A Matricalány márkát | Scrapbook Webáruház

A Bemutatjuk márkáinkat sorozat részeként a határidőnapló-használók által nagyon kedvelt A Matricalány márkát szeretnénk egy kicsit közelebbről megismertetni webáruházuk látogatóival.

A Scrapbook Webáruház 2016 augusztusa óta kínálja vásárlóinak A Matricalány termékeit. Mint minden beszállítónkra, erre az üzleti kapcsolatra is büszkék vagyunk és igazán megtisztelő számunkra a márka képviselete a scrapbook piacon. 2018-tól is folyamatosan bővül azokkal a termékekkel kínálatunk, amelyeket főként azok számára ajánlunk bizalommal akik határidőnaplót vezetnek és nyitottak a kreatív naptárdíszítésre valamint a teendőnapló (Bullet Journal technika) kedvelőinek.

A Matricalány márka | Scrapbook Webáruház

Mi az amit feltétlenül tudnod kell A Matricalány márkáról?

Partnerünk, egy Tolna megyei településen él, ott születnek ezek a csodálatos termékek az ő tervezőasztalán. Nagyon szeretünk Anitával dolgozni. Életvidámságot sugárzó, kiváló minőségű termékeit maximális bizalommal ajánljuk vásárlóinknak. Kedveljük precíz munkáját, ahol a színek, a vágások mindig a helyükön vannak. Összeállításainak változatossága pontos termék- és piacismeretre vall, amire jó támaszkodni. Ez nem véletlen, hiszen ahogy alább olvashatod is, ő maga is használója saját termékeinek. Vásárlóink körében igen kedveltek termékei, minden héten nagy számban vásárolják a matricacsaládokat és az egyedi, szóló termékeket.

Megkértük Anitát, meséljen egy kicsit magáról, így most át is adjuk a szót, ismerd meg, ki is áll A Matricalány márkanév mögött!

A Matricalány márka | Scrapbook WebáruházNagy Anita vagyok A Matricalány. Határidőnaplókba és tervezőkbe készítek matricákat. 2015. decemberében kezdtem a vállalkozást. Előtte csak saját célra és barátoknak készítettem.

Úgy látom, hogy nálunk még népszerűsítésre vár ez az "őrület", mert aki egyszer megszereti, az nem tudja elképzelni a napjait nélküle. Függővé válik. Több éve dekorálom a naplóimat. Előtte is vezettem naplót, hol elektronikusan, hol hagyományosan. Mikor milyen időszakom volt, de soha sem éreztem igazán az enyémnek ezeket a módszereket. Mostanra már napi/heti rituáléval tervezek. Be kell valljam, hogy azóta pozitív irányba mozdult az életem. Igyekszem mindent megtervezni és most már ezt esztétikusan tehetem. A tervezés mellett célom a hatékonyság is, ezért nem csak esztétikai, hanem funkcionális céllal is készítem a matricákat.

Szeretném sok-sok magyar emberrel megismertetni a termékeimet és ezáltal örömöt szerezni és megszínesíteni az életüket.

Mottóm: Az életet tervezni kell!

Ehhez nélkülözhetetlen egy kreatív határidőnapló.

Az általam készített matricákkal a határidőnaplónkat egyedivé és praktikussá varázsolhatjuk, aminek csak kreativitásunk szabhat határt. Egy ilyen napló segítségével a tennivalóinkat nem csak naprakészen és rendezetten vezethetjük, hanem ez a napló bárhol és bármikor kéznél van, ha eszünkbe jut egy ötlet, vagy inspiráló dologgal találkozunk. Nincs annál motiválóbb, mint belelapozni este a kreatív határidőnaplónkba és lelkesen pipálni az elvégzett teendőket, átgondolni a nap eseményeit és megtervezni a holnap teendőit.

A Matricalány márka | Scrapbook Webáruház

Mely termékek kaphatók a Scrapbook Webáruház kínálatában?

Díszítsd gyűrűs határidőnaplódat és Filofaxodat matricákkal! Jelöld a fontos dolgokat spéci matricákkal és így biztos, hogy nem fogsz megfeledkezni semmiről! Kínálatunkban találsz öntapadó címkéket a mindennapi élet történéseinek és a fontos események jelölésére is. Így egészen egyedi színt és hangulatot adhatsz akár hetente a naptáradnak! Alakítsd ki személyre szólóan, kezdj el ragasztgatni te is! Jó szívvel ajánlom bármelyiket, meglátod, milyen jó móka!

A matricákat szólóban és szettben is megvásárolhatod, így akár egy egész hetet vagy hónapot is díszíthetsz egy-egy tematikus matricacsaláddal. Ha ezt esetleg túl soknak találod, akkor egy-egy szettből csak a neked legfontosabbat is kiválaszthatod, s így csak bizonyos dolgokat jelölsz majd ezekkel a matricákkal.

Bárhogy is döntesz, így is sokkal látványosabb és szerethetőbb lesz a határidőnaplód vagy a teendőnaplód, ha ilyen matricákat használsz, mint ha csak a gyári, unalmas lapok lennének benne.

A Scrapbook Webáruház kínálatában az alábbi menüpontokban válogathatsz A Matricalány termékeiből:

(cikkünk folyamatosan frissül)

  • Egyedi naptármatrica - Ebben a kategóriában az egyedi naptárdíszítő matricákat találod, melyek nem részei egyetlen készletnek sem, de legtöbbjük színben és motívumkészletében passzol a matricakészletekhez is.
  • Matrica készletek - Naptármatrica kínálatunkban itt találod a készletben megvásárolható íveket. Ezeket a készleteket egyenként vagy egyben is megvásárolhatod! Ebben a kategóriában a matrica szetteket találod.

Tuti tipp:
Szűkítsd a találati listát az oldalsávban található "Szűkítsd a keresést!" részre kattintva, ahol a készletek elnevezését találod ábécé sorrend szerint listázva.

A Matricalány márka | Scrapbook Webáruház

A Matricalány márka | Scrapbook Webáruház

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)