Illusztrált éves tervező - dekoratív funkcionalitás

Közzétéve: 2016-08-20 15:59:24
Kategóriák: Kreatív kalendárium

A nagy sikerű, színes, eredeti Filofax naptárbetét-család újra kapható a Scrapbook Webáruházban! Megérkeztek a 2018-as változatok! Még kedvezőbb áron és már Pocket méretben is választhatod a Stripe és a Floral színes Filofax naptárbetétet a pótlapcsomaggal! Ismerkedj meg velük közelebbről!

Illusztrált éves Filofax tervező 2017

Élénk és vidám csíkozás vagy gyönyörűszép virágok díszítik halvány alnyomatként a belső oldalakat. Bemutatkozik a klasszikus Filofax naptárbelsők stílusos, nőies változata.

Pocket (S), Personal (M) és A/5 (L) méretben egyaránt megvásárolható. A csomag többnyelvű, heti beosztású, 2018-as tervezőt tartalmaz (egy hét két lapon). Minden hét bal oldalán három hónap is látható. A napok tekintetében rugalmas dizájn amit úgy alakítasz, ahogy szeretnél.

A regiszeres havi elválasztók különböző színűek, a naptár belső oldalai pedig ehhez a színhez illő alnyomattal és szegéllyel vannak díszítve. Így a hónapok jól elkülönülnek egymástól. A gondos tervezés eredménye, hogy mindez a hátoldalukra is érvényes. Ezért könnyen tudunk egyik vagy másik hónaphoz lapozni.

A csomag szintén tartalmaz vonalas és üres jegyzetlapokat és teendőlistákat - a csomag stílusához illő dizájnnal.

A csíkos A/5-ös méretű változat szuperjól néz ki Clipbookban is!

Mind a kétféle dizájn kapható Pocket (S), Personal (M) és A/5-ös (L) méretben is.

Illusztrált, dekoratív Filofax tervezők a Scrapbook Webáruházbanhttp://goo.gl/EFsZAf

Képek forrása: http://www.filofax.co.uk

Mentés

Mentés

Mentés

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)