Filofax Indigo kollekció - az időjárás inspirálta

Közzétéve: 2021-09-26 09:41:14
Kategóriák: Kreatív kalendárium

Filofax Indigo kollekció hangulatkép

2021. évben 100 éves, patinás múlttal rendelkező Filofax márka, mely minden mai forgalmazású, gyűrűs határidőnapló eredetije, a centenáriumra 4 varázslatosan szép kollekcióval örvendezteti meg rajongóit. A Garden kollekció bemutatása után, ebben a bejegyzésben a Filofax Indigo kollekciót is szeretném közelebb hozni hozzád.

Mindannyian éreztük már azt, hogy nehezen tudunk koncentrálni. A Filofax tervezőműhelyében folyamatosan keresik a megoldásokat arra, hogy termékeik segítségével hogyan támogathatnák még jobban a felhasználókat céljaik elérésében. Egyik ilyen kutatásuk eredménye ez a kollekció.

Ha körülveszed magad a mindennapi naptárazás időszakára az időjárás inspirálta mintákkal díszített Filofax Indigo kollekció harmonikus kék tónusaival, azok nyugtatóan fognak hatni rád és segíteni fognak a koncentrálásban. A Filofax tervezői kutatásokat végeztek ezen a téren, s ezért alakították ki így az Indigo kollekciót, hogy azok mintái az éjszakai hóesés, a nappali eső, a ködös reggelek nyugalmát idézzék. Az Indigo kollekció használatával te is megteremtheted magadnak ezt a hangulatot.

Nézd meg az alábbi videót, hogy meglásd a Filofax Indigo kollekció, micsoda szépségeket tartogat számodra.

Kimutatták ugyanis, hogy ha a munkaterületeden körülveszed magad a kék különféle árnyalataival, az stimulálóan hat rád és jobb lelkiállapotba segít ahhoz, hogy ötleteid és gondolataid akadálytalanul áramolhassanak. Ez pedig áttételesen javítja a koncentrálóképességed. Talán most kételkedsz magadban, ugyan hogyan lenne csupán egy szín erre képes? Kutatások bizonyítják, hogy a kék szín gyengéden csökkenti a vérnyomást, a szívritmust, nyugalmat sugároz és pihentetőleg hat az emberre.

Filofax Indigo kollekció színei

Miből is áll a Filofax Indigo kollekció?

A kollekció nemcsak Pocket (S) és Personal (M) méretű Filofax határidőnaplókat és A5 méretű Filofax Notebook, azaz áthelyezhető lapos jegyzetfüzeteket tartalmaz. Mindkét típusban 2-2 fajta mintázatú naplóval találkozhatsz.

A farmerkék alapon színes pöttyös a Snow (hó), a fehér alapon kék-arany vonalkázott a Rain (eső), farmerkék alapon színes cikk-cakk mintás pedig a Frost (fagy). 

Filofax Indigo kollekció

Ezenkívül mindkét típusú naplóhoz a kollekció színeiben pompázó, tartós, műanyagból készült Indigo regiszteres elválasztólapokat is beszerezhetsz.

Ezenkívül abszolút klassz és új elem a lefűzhető, ún. multifit (azaz több mérethez illeszkedő), Indigo zippzáras erszény is. Ebben íróeszközöket, díszítőelemeket, matricákat, apró jegyzeteket tárolhatsz de akár pénztárcaként is használhatod. 

Szintén új kiegészítő termékek, a kollekcióhoz illeszkedő díszítőelemek, mint az Indigo matricák, az Indigo öntapadós jegyzettömbök és a dekorációs öntapadó szalagok, az Indigo washi tape szettek - nem is kell említenem, hogy színben és mintázatukban megegyeznek a határidőnaplókkal és a füzetekkel.

Tovább bővült a Filofax tollak skálája, ugyanis a kollekció része a gyönyörű kivitelű, díszdobozos Indigo golyóstoll is.

Mire jók a Filofax Indigo díszítőelemek?

Röviden segítenek abban, hogy még nagyobb örömöd teljék a határidőnaplód használatában. 

Imádod a matricákat és a színeket, szereted a kreatív megoldásokat? Most már Filofax márkájú kreatív termékekkel is feldobhatod nyitható gyűrűs határidőnaplód belső kinézetét és teheted élvezetessé ezzel a mindennapi naptárazást. Különleges matricakészlet motiváló feliratokkal és díszítőelemekkel, rajzolósablonjelölőcímke, washi tape dekortapasz, elválasztólapok, zippzáras lefűzhető tárca - különféle kreatív kiegészítők akár kollekcióban, melynek elemei tökéletesen passzolnak egymáshoz. Soha többé nincs unalmas teendővezetés, határidőfigyelés és jegyzetelés. Használd ezeket a minőségi, trendi dizájn alapján megtervezett kiegészítőket és varázsolj a munkaeszközödből egy imádnivaló barátot!

Filofax Indigo kollekció díszítőelemek

  • Ki mondta, hogy a teendőket, határidőket, találkozókat csak szimplán feljegyezni lehet? Miért ne csinálnád másképp, ha ilyen nagyszerű kiegészítők állnak rendelkezésedre? Dekorálj, díszíts, dobd fel a tervezésre szánt füzeted, mappád lapjait!
  • A bármely gyűrűs határidőnaplóba vagy Filofax Notebook jegyzetfüzetbe lefűzhető matricakészlet segít felhívni a figyelmet a határidőnaplódban a fontos dátumokra, eseményekre és teendőkre. Válaszd le a megfelelőt, ragaszd az adott naphoz, nincs más dolgod!
  • A matricák és öntapadó címkék remekül használhatók a határidőnaplódban ismétlődő tevékenységek jelölésére vagy az adott hét kinézetének csinosítására. Válogass közülük és dobd fel az unalmas hétköznapokat ezekkel a színes matricákkal!
  • Különleges kialakítású lyukasztásuk mentén a matrica és a jegyzettömbök bármely szabvány gyűrűs határidőnaplóba és Clipbook jegyzetfüzetbe (Pocket, S, Personal, M, A5 és A4) és Filofax Notebook (Smart, Pocket, A5, A4) jegyzetfüzetbe is lefűzhető.
  • Washi tape öntapadós dekorszalagokkal a különféle mintázatoknak és színeknek köszönhetően varázslatos eredményt érhetsz el extra gyors sebességgel, hiszen felragasztásához nincs szükség ragasztóra.

A Filofax Indigo kollekció elemei teljes mértékben harmonizálnak egymással. Így minden díszítőelem tökéletesen illik az Indigo kollekcióban található Filofax határidőnapló, Notebook jegyzetfüzet, elválasztólapok, öntapadós jegyzetlapok, washi tape dekkortapaszok, zippzáras erszény, de még a golyóstollhoz is. Így még nagyobb örömöd telik majd a határidőnaplód használatában.

A Filofax Indigo kollekció minden elemét megtalálhatod és megvásárolhatod a Scrapbook Webáruházban.
Kattints az alábbi gombra vagy az alábbi termékfelsorolásra. 

Filofax Indigo kollekció - Scrapbook Webáruház

Forrás: Filofax.co.uk

Oszd meg másokkal is!

Szólj hozzá!

 (kezdd http:// -vel)